Sporturi

Corina Bud, scene incendiare în faţa camerelor de filmat

Corina Bud si Dorian Popa sunt doi dintre cei mai sexy cantareti de la noi, asa ca nu puteau rata o colaborare de zile mari. Cei doi au filmat de curand un videoclip ce va fi de-a dreptul incendiar,...
06.11.2014 | 19:23

Corina Bud si Dorian Popa sunt doi dintre cei mai sexy cantareti de la noi, asa ca nu puteau rata o colaborare de zile mari. Cei doi au filmat de curand un videoclip ce va fi de-a dreptul incendiar, caci scenele s-ar incadra cu brio la categoria XXX.

Miercuri seara, Corina a filmat un videoclip pentru noua sa piesa, “Nimeni altcineva”. Cantareata face un duet cu tinerelul Dorian Popa iar cei doi s-au dovedit a fi mai mult decat indrazneti la capitolul gesturi. Imbracata intr-un body negru si mulat, care-i lasa la vedere fundul apetisant, Corina s-a unduit lasciv la picioarele lui Dorian, spre incantarea acestuia.

1

La un moment dat, barbatul si-a facut curaj si si-a pus mana pe posteriorul Corinei, gest surprins imediat de blitz-ul fotoreporterului CANCAN.ro. Corina si Dorian s-au antrenat cateva saptamani bune in sala de acro-yoga pentru ca acrobatiile din videoclip sa le iasa perfect. Si, judecand dupa fotografii si filmari, cei doi au dovedit ca s-au descurcat de minune, Corina demonstrand ca este foarte elastica si ca poate face multe acrobatii cu picioarele.

Piesa “Nimeni altcineva” se anunta a fi noul hit al acestui sfarsit de an si cu siguranta si scenele extrem de sexy, pe alocuri chiar prea sexy, vor avea un cuvant de spus atunci cand i se va “numara” popularitatea:

2

“A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lunga de pregatire, pentru ca yoga acrobatica este o disciplina care cere foarte multa concentrare si disciplina. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat si de-abia astept sa vedeti povestea noastra in doi, obraznica, sexy, echilibrata de energia unica yoga”, ne-a spus Corina.

Costumul i s-a rupt la spate

3

Pentru noul clip, Corina si Dorian Popa au filmat peste 24 de ore dintre care jumatate intr-un centru SPA luxos, din Capitala. Acolo a avut loc si un moment penibil, dar extrem de amuzant: “Eram imbracata intr-un costum de latex foarte mulat care a pocnit fix la spate, la fund. Miscarile au fost ample iar materialul a cedat. Ne-am distrat pe cinste”, ne-a mai spus Corina, deloc stanjenita de incidentul care s-ar fi putut intampla chiar si la case mai mari.

Corina are un corp de invidiat

61593595

Cantareata este prezenta in peisajul muzical romanesc de zece ani si incet, incet, a devenit una dintre cele mai apreciate soliste. Chiar daca este mama, Corina are un corp de invidiat fiind 100% naturala si considerand ca nu are nevoie de retusurile unui medic estetician: “Ma simt foarte bine in pielea mea. Sunt multumita de sanii mei de Kate Moss si fundul de J. Lo. Sunt foarte bine asa”, a declarat cantareata.