Corina Bud, ţinută super-sexy lîngă bradul de Crăciun

Corina Bud va avea un Craciun ca in cei mai frumosi ani din viata ei. Dupa ce a impodobit bradul si acasa, in Bucuresti, artista va merge alaturi de familia ei la Satu Mare, acolo unde a copilarit si...
25.12.2014 | 11:04
Corina Bud tinuta supersexy linga bradul de Craciun

Corina Bud va avea un Craciun ca in cei mai frumosi ani din viata ei. Dupa ce a impodobit bradul si acasa, in Bucuresti, artista va merge alaturi de familia ei la Satu Mare, acolo unde a copilarit si unde sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase pentru ea.

Va merge cu colindul alaturi de fiul ei, Robin, va impodobi bradul alaturi de familia ei si isi va ajuta matusile si mama la pregatirea bucatelor traditionale de Craciun. Cozonacul a carui reteta o are de la bunica ei a devenit de cativa ani specialitatea ei si bucuria mesenilor.

1

“Imi amintesc de parca ar fi fost ieri sarbatorile de iarna la Satu Mare si in satul bunicilor, Valea Seaca. Aveam mari emotii si ma pregateam cu multe saptamani inainte pentru colindat. Repetam cu tata zilnic pe voci “O ce veste minunata” si “Deschide usa, crestine” si abia asteptam seara colindului. Ne strangeam toti prietenii si vecinii din sat si impreuna cu tata luam casele la rand sa colindam. Cea mai mare bucurie pentru noi era sa emotionam gazdele pana la lacrimi, sa primim aplauze si daca eram norocosi, nuci si covrigi. Ajungeam acasa cu obrajii rosiori ca merele si cu glasul inghetat si ragusit de la ger si efort, dar cu bucuria ca am colindat toti vecinii si i-am lasat cu zambete pe chip si cu mai putini covrigi in camara :)”, povesteste Corina.

2

Artista va imbraca de Craciun unul din costumele populare vechi de 100 de ani, lasate mostenire de strabunica si bunica ei, asa cum facea cand era mica duminica si in zilele de sarbatoare: “Toata lumea in jurul meu era asa, astfel ca mi se parea ceva firesc, era parte din tabloul locurilor si al zilelor importante din an. Intotdeauna mi-a placut mult sa port costum popular, simteam o mandrie aparte. Desi era foarte greu, pentru ca el cantarea peste 10 kg si se imbraca in cel putin 20 de minute, pentru ca are 4 straturi (combinezon, jupon, fusta de tergal, zadie), cu legaturi multe si suprapuse, abia asteptam zilele in care ieseam pe poarta ca o mandra oseanca”, isi aminteste cu drag artista.

3

 

sursa: spynews.ro