Life

Imaginile din trecutul Corinei Caciuc, făcute publice de Anamaria Prodan. Sexy și rea, iubita lui Reghe poza în lenjerie intimă

Anamaria Prodan a făcut publice o serie de imagini din trecutul Corinei Caciuc, pe când iubita lui Reghe poza în lenjerie intimă alături de câteva amice de-ale sale.
17.01.2022 | 18:02
Anamaria Prodan a facut publice imagini cu COrina Caciuc, din tinerete Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se ascute pe zi ce trece, în așteptarea divorțului, iar atacurile reciproce sunt din ce în ce mai dese. Zilele trecute, Anamaria Prodan a decis să facă publice o serie de imagini din trecutul iubitei însărcinate a antrenorului de la Craiova.

Corina Caciuc, în lenjerie intimă, la petrecere

Cu ceva ani în urmă, Corina Caciuc a participat la câteva petreceri de pomină, în cadrul cărora actuala parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf nu era deloc inhibată în a poza în ipostaze cât se poate de explicite.

ADVERTISEMENT

Astfel, din imaginile făcute publice de Anamaria Prodan pe contul ei de socializare se poate observa cum Corina Caciuc, ceva mai plinuță decât este acum, poza fie într-o rochie extrem de scurtă și de strâmtă, fie în lenjerie intimă.

Alături de câteva amice de-ale sale, actuala parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf părea că se distrează de minune, Corina zâmbind în toate fotografiile, încântată de atmosferă și de felul în care socializa în clubul cu pricina.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Reghe, cu decolteul la vedere

În imaginile publicate de Anamaria Prodan, Corina Caciuc zâmbește larg, sigură pe sine și pe formele pe care le afișa cu generozitate în ținutele sumare în care se lăsa fotografiată. În respectivele poze, iubita lui Reghe, fără niciun fel de intervenții estetice la acea vreme, își etala bustul purtând tot felul de topuri transparente sau lenjerie intimă, mizând, și atunci, pe ochii frumoși și privirea tulburătoare cu care a fost înzestrată de Mama-Natură.

Mai mult, la un moment dat, încântată de prezența amicelor sale, Corina Caciuc le-a strâns alături de ea și, la unul dintre pereții din club, s-au fotografiat în lenjeria intimă cu care participau la petrecerea cu pricina, actuala iubită a lui Reghe expunându-se în toată frumusețea ei.

ADVERTISEMENT

Cum evenimentul la care Corina Caciuc poza, relaxată, în lenjerie intimă a avut loc într-un club, ar mai rămâne de lămuri dacă avea loc un chef între amice sau era o petrecere cu public, mai ales că, în fundal, se pot observa și prezențe masculine, dar și persoane care nu pozau alături de actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf.

Ce spune Anamaria Prodan despre Corina Caciuc?

Anamaria Prodan a explicat motivele pentru care a făcut publice imaginile cu actuala iubită a soțului ei, Corina Caciuc. Mai mult, fotografiile respective au ajuns și pe site-ul televiziunii controlate de Anamaria Prodan, Realitatea Sportivă, într-un articol acid la adresa tinerei.

ADVERTISEMENT

Dar, surprinzător, a precizat impresara pe contul ei de socializare, pe Corina Caciuc nu o acuză de nimic și nu o vede vinovată pentru divorțul ei de antrenorul Craiovei.

”Amanta soțului meu nu are nici o vină pentru mascaradă lui Reghecampf. Ca multe alte fete (ea, n.red.) caută un loc cald și o familie! O felicităm pentru îngerașul din burtică și ne rugăm pentru el să nu pățească ce a pățit Reghe Jr cu tatăl lui. Pozele primite cu amanta soțului meu nu sunt plătite de mine sau de copiii mei! (…)

Dacă nu era această amantă, era alta. Cum au mai fost multe. Problemele lui Reghe le vedeți azi. Vedeți ce bine se descurcă ca antrenor. Va dați seama ce impresie au jucătorii de el. (…) Nu ne interesează trecutul sau viitorul amantei.

Nu ne interesează lumea în care a căzut Reghe! Amanta Caciuc nu există pentru familia mea și nimeni nu se interesează, cum insinuează Reghe, de ea”, a notat pe conturile sale de socializare Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc de divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc de divorț, cei doi urmând să aibă prima înfățișare în fața magistraților pe data de 7 februarie. Cei doi vor merge la proces pentru a regla și chestiunea partajului, așa cum a cerut Anamaria Prodan, aceasta din urmă susținând că antrenorul Craiovei ar avea datorii mari față de ea și de familia lor.

De altfel, acesta este și motivul pentru care Anamaria Prodan a anunțat că a depus două plângeri penale, cerând poliției și procurorilor să investigheze dispariția unor bunuri de mare valoare din casa ei.

Și, dacă până la divorț Anamaria Prodan a explicat că nu se gândește să înceapă o relație cu vreun alt bărbat, după ce va deveni, și legal, o femeie liberă, lucrurile se vor schimba pentru impresară. ”Dumnezeu să ne ajute să avem lângă noi un bărbat care să aibă grijă de noi, de copiii mei, care să ne respecte, care să ne facă mândri de numele pe care îl purtăm”, ne spunea Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a publicat primele imagini cu bebelușul pe care îl va avea alături de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a publicat, duminică, 16 ianuarie, primele imagini cu bebelușul pe care îl va avea alături de Corina Caciuc, antrenorul Craiovei postând, pe contul său de socializare, o ecografie cu băiețelul care se va naște peste câteva luni. Mai mult, tot pe contul său de socializare, antrenorul Craiovei a postat și o fotografie alături de Corina Caciuc, Asiana Peng și Luca Reghecampf, ca reacție la dezvăluirile făcute, în exclusivitate pentru FANATIK, de mama gimnastei, Silvana Peng.

”Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa”, a spus Laurențiu Reghecampf, atacul la Anamaria Prodan fiind de-a dreptul explicit.

ADVERTISEMENT