Life

Corina Caciuc, prima apariție de când a născut. Iubita lui Laurențiu Reghecampf, surprinsă la terasă cu micul Liam

Corina Caciuc a bifat prima apariție de când a devenit mamă alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf. Cei doi parteneri de viață au fost filmați în compania lui Cătălin Măruță.
31.05.2022 | 12:29
Corina Caciuc prima aparitie de cand a nascut Iubita lui Laurentiu Reghecampf surprinsa la terasa cu micul Liam
Corina Caciuc împreună cu Laurențiu Reghecampf și fiul lor Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini cu iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, după ce a adus pe lume un băiețel, pe 19 mai, care a primit numele Liam. Tânăra mămică a fost externată și, după câteva zile intense petrecute altături de micuț, a ieșit la terasă, însoțită de Laurențiu Reghecampf și Liam. Cei trei au fost surprinși de prezentatorul TV Cătălin Măruță care nu a pierdut ocazia de a surprinde câteva cadre cu Reghe, Corina și fiul lor.

Primele imagini cu Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, după ce a născut

Omniprezent pe Instagram, celebrul prezentator al show-ului La Măruță le-a arătat fanilor cu cine s-a întâlnit, la terasă, dezvăluind primele imagini cu iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, după ce a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a fost surprinsă zâmbitoare, alături de Liam, și a dezvăluit că se simte bine în postura de mămică.

Reghe și Corina, surprinși la terasă cu Liam, fiul lor

„Când ieși în oraș la masă și te întâlnești cu cineva care e pe podium. Ce faci, Laurențiu?”, l-a întrebat vedeta Pro TV pe antrenorul de fotbal, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Bine, mulțumesc. Mânânc”, a fost răspunsul scurt și la obiect oferit de sportiv.

„Poftă mare, Laurențiu! Și nu mănâncă singur pentru că mai e cineva. Bună, Corina. Și, de fapt, ce e cel mai frumos e acolo. Cum e mămico?”, a mai adăugat prezentatorul de la Pro TV.

„Foarte bine”, a spus actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, care radiază de fericire de când a devenit mamă.

ADVERTISEMENT
Corina Caciuc
Corina Caciuc și bebelușul Liam. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre numele băieților săi

Cătălin Măruță a fost curios să afle cum este viața celor doi părinți de când a apărut în viața lor micuțul Liam. Vedeta de la Pro TV a vrut să știe dacă au început nopțile nedormite sau dacă bebelușul are colici.

Cel care a răspuns a fost Laurențiu Reghecampf, care este mândru și fericit de când a venit pe lume cel de-al treilea copil al său. “Încă nu (n.r – micuțul nu se confruntă cu colici)”, a spus Reghe.

ADVERTISEMENT

“O să vă aștepte și vremea asta”, i-a “încurajat” Cătălin Măruță.

Antrenorul de fotbal mai are doi băieți din două relații diferite și ambii poartă nume care încep cu litera L.

„Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian a fost dorința Anei să-i punem numele meu.

Pe Liam m-am gândit că. dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a explicat antrenorul în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

ADVERTISEMENT