Nicio categorie

Corina Căprioriu, aur în China

Vicecampioana olimpică Corina Căprioriu a cîştigat medalia de aur la Grand Prix IJF de la Qingdao, turneu de judo dotat cu premii totale de 100.000 de dolari....
Autor: Lucian Ali | 31.10.2013 | 12:15
Corina Căprioriu, aur în China

Vicecampioana olimpică Corina Căprioriu a cîştigat medalia de aur la Grand Prix IJF de la Qingdao, turneu de judo dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

La turneul de judo din China, Corina Căprioriu s-a luptat în grupa D, unde prima victimă a fost chiar o chinezoaică, Tonjuan Lu. În semifinale, românca a eliminat-o pe brazilianca Tamires Da Silva. În finală, Căprioriu a bătut o altă braziliancă, Rafaela Silva, şi a cîştigat aurul la categoria 57 de kilograme. La aceeaşi categorie, Loredana Ohâi a ratat bronzul după lupta cu Tamires Da Silva. La categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu s-a bătut şi ea pentru bronz, dar a pierdut contra rusoaicei Lusine Avakyan. Nici Andreea Chiţu nu a reuşit să cîştige o medalie. La categoria 52 de kilograme, a învins-o pe Luana Pinheiro din Brazilia, dar a pierdut în semifinale, cu Romy Tarangul din Germania şi în recalificări, pentru medalia de bronz, în faţa braziliencei Milena Mendes. Monica Ungureanu, Andreea Chiţu şi Loredana Ohâi au ocupat locul cinci la categoriile lor de greutate.

corina-caprioriu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!