Life

Corina Caragea, despre plecarea din România. În ce țară s-ar muta vedeta: ”E așa aproape de sufletul meu”

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În ciuda acestui lucru, se pare însă că în inima acesteia este o cu totul altă țară.
31.10.2022 | 17:30
Corina Caragea despre plecarea din Romania In ce tara sar muta vedeta E asa aproape de sufletul meu
Corina Caragea este îndrăgostită de Barcelona. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Corina Caragea a călătorit destul de mult, însă o singură destinație i-a rămas în suflet. În cazul în care ar pleca din România vreodată, doar acolo ar alege să se mute.

Corina Caragea și-ar dori să se mute în Spania

Invitată la podcast-ul Fain&Simplu realizat de Mihai Morar, Corina Caragea a vorbit printre altele și despre țara ei favorită. Se pare că vedeta se regăsește în Spania și nu oriunde, în Barcelona, același oraș unde studiază și fiica lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

’’Barcelona a rămas în inima mea forever. Dacă m-aș muta undeva ar fi în Barcelona. Îmi e așa aproape de sufletul meu Spania. Spania le are pe toate și Barcelona cu atât mai mult’’, a declarat Corina Caragea, pentru sursa citată.

Încă din perioada copilăriei, vedeta și-a dezvoltat o pasiune pentru călătorie. Acesta este și motivul pentru care a ales un liceu în limba engleză și a avut mai multe materii legate de Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Spera că într-o zi va ajunge la Londra, însă iată că viața i-a pregătit o altă surpriză, drept urmare a rămas în România.

Cu toate astea, vedeta le este recunoscătoare părinților ei, care au fost cât se poate deschiși și care au lăsat-o să aleagă singură unde vrea să învețe, dar și unde vrea să călătorească.

ADVERTISEMENT

Experiența vedetei din Japonia

O altă țară care i-a atras atenția vedetei a fost Japonia, țara unde posibilitățile sunt nelimitate. A fost acolo în urmă cu aproape patru ani, însă prețurile au fost mai mari decât s-ar fi așteptat.

Cu toate astea, Corina Caragea a înțeles și motivul: acolo totul era cu 20 de ani în viitor.

”Era scump, dar am înțeles de ce e scump. Totul acolo e foarte bine gândit și sunt cu 20 de ani în fața noastră, a Europei. În primul rând, ei întotdeauna se gândesc la cel care vine din spate, la cel care vine după mine în toaletă, în hotel, în restaurant”, a adăugat Corina Caragea.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta spune că nu s-ar fi văzut vreodată trăind acolo, ea dând exemplu tristețea pe care mai mulți oameni o afișau pe străzi și nu numai.

ADVERTISEMENT