Life

Corina Caragea, detalii despre Masked Singer România. Cum s-a simțit sub masca Pufosului: ”Este iubibil”

Corina Caragea este personajul care s-a ascuns sub masca Pufosului de la Masked Singer România. Vedeta a vorbit despre experiența de la Pro TV.
24.09.2021 | 11:07
Corina Caragea detalii despre Masked Singer Romania Cum sa simtit sub masca Pufosului Este iubibil
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a oferit detalii prețioase despre emisiunea prezentată de Pavel Bartoș, după ce a fost eliminată. Știrista a adorat personajul pe care l-a pus în scenă.

Corina Caragea a avut ceva probleme cu masca, care nu i-a dat deloc voie să respire și care a făcut-o să transpire mai ceva ca la saună. În plus, Pufosul i-a dat mari dureri de cap și legat de scenă.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Pro TV a mărturisit că personajul său „iubibil” a făcut-o de câteva ori să-și piardă echilibrul, asta pentru că nu vedea pe unde calcă pe scenă.

Corina Caragea, despre show-ul Masked Singer România, de la Pro TV

„Pufosul este iubibil și cred că asta ne dorim cu toții, iubire. Mi s-a părut că este masca pe care o vor îndrăgi atât cei mici, cât și cei mari, în același timp, pe care este foarte greu să o descoperi.

ADVERTISEMENT

Eu, spre deosebire de pufos, nu sunt o tipă foarte sociabilă, drăguță, pe placul tuturor, însă asemeni lui, greu de descoperit. Iar cei care ajung să mă cunoască într-un final au o surpriză plăcută. 

Căldura mi-a dat bătăi de cap, eram că într-o saună și respiratul era dificil, ieșeam de acolo transpirată. Din cauza că mă puteam exprima doar cu picioarele, căci numai ele se vedeau cât de cât, tot focusul meu era acolo, să dublez efortul pe zona aceea.

ADVERTISEMENT

Ce nu se vedea era efortul de a mișca masca. Trebuia să împing puternic în aceleași picioare ca să mă pot deplasa. Faptul că nu vedeam încotro merg, iarăși a fost cu emoții.

Cu noroc și ajutor din jur nu am căzut de pe scenă. Mă ghidam după umbre și lumini, căci oameni sau capătul scenei, ori pe unde pășesc, îmi era imposibil să văd”, a explicat Corina Caragea pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Corina Caragea, pufosul de la Masked Singer România
Corina Caragea, pufosul de la Masked Singer România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Corina Caragea, cel mai greu moment la Masked Singer România

În plus, vedeta de la Pro TV a vorbit și despre secretul cel mai mare al emisiunii, faptul că nimeni din echipa de filmare nu știe cine se ascunde în spatele măștilor.

Concurenții de la Masked Singer România sunt mutați dintr-o mașină în altă până ajung la filmări, timp în care nimeni nu vorbește cu ei.

Corina Caragea s-a abținut cu greu să nu le divulge prietenilor și familiei ce proiect are, precizând că per total proiectul de la Pro TV a făcut-o să se simtă ca o vedetă de filme.

ADVERTISEMENT
Tags: