Sport

Corina Caragea, șocată de cum a fost abordată de un fotbalist la finala Champions League: ”Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”

Corina Caragea a fost prezentă la finala Champions League și a fost surprinsă de modul în care un fost mare fotbalist a băgat-o în seamă.
05.06.2024 | 22:56
Corina Caragea a fost prezentă la finala Champions League și a fost surprinsă de modul în care un fost mare fotbalist a băgat-o în seamă. Sursă foto: Facebook Corina Caragea
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV s-a aflat printre invitații VIP de la meciul de pe Wembley dintre Real Madrid și Borussia Dortmund și a avut parte de întâlniri cu mari jucători.

Un mare fotbalist a abordat-o pe Corina Caragea la finala Champions League

Luând loc la tribuna oficială în finala Champions League, Corina Caragea a fost plăcut surprinsă când fostul mare fotbalist olandez Wesley Sneijder, aflat pe scaunul de lângă ea, a salutat-o în limba română.

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc de la tragerea la sorți a Euro 2020, care a avut loc la București. Sneijder a fost invitat special la eveniment, în timp ce jurnalista a fost prezentatoare alături de Pedro Pinto.

”’Ce faci?’, mi-a zis în română Wesley Sneijder, de pe scaunul de lângă mine la finala Champions League. Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine! Chivu l-a învățat română pe marele fotbalist care ne-a surprins pe toți cei care stăteam aproape… pe acoperișul stadionului Wembley.

ADVERTISEMENT

Când mi-am cumpărat biletul, nici nu îmi trecea prin cap lângă cine o să urmăresc meciul, ronțăind floricele de porumb. Tot la Londra l-am întâlnit și pe Alessandro Del Piero, un alt fotbalist imens, din echipa mea preferată a Italiei.

Oldies, but goldies! A apărut fix în timp ce mâncam un tiramisu într-un restaurant, înainte de meci. Și tot înainte de meci, mi-a ieșit în cale Mijatovic. Care este fotbalistul pe care ați vrea să îl întâlniți?”, a scris Corina Caragea, pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a luat toate premiile în Champions League

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV s-a arătat încântată de întreaga atmosferă de la finala Champions League și a surprins imagini cu întregul show de dinaintea și din timpul meciului.

După ce Real Madrid a câștigat pentru a 15-a oară în istorie trofeul Champions League, UEFA l-a desemnat pe brazilianul Vinicius cel mai bun jucător al sezonului în competiție și pe englezul Jude Bellingham cel mai bun tânăr.

ADVERTISEMENT

”Galacticii” au dominat și echipa ideală din Champions League, oferind 4 jucători în primul ”11”, iar Fede Valverde a luat marele premiu pentru cel mai frumos gol al sezonului, reușit în sfertul de finală cu Manchester City.

ADVERTISEMENT