Life

Corina Chiriac a atras toate privirile în aeroport. Cum s-a fotografiat cu Nicu Alifantis

Corina Chiriac a atras toate privirile fanilor ei, de curând. Artista s-a fotografiat cu Nicu Alifantins, în autobuz, iar în aeroport cu actori, regizori și scriitori de renume.
05.08.2022 | 17:32
Corina Chiriac si Nicu Alifantis, fotografie în autobuz, în văzul tuturor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac nu se sfiește să apară printre oameni, în pofida notorietății sale. Renumita solistă, în vârstă de 72 de ani, a surprins pe toată lumea joi, când s-a urcat într-un autobuz și s-a fotografiat cu artistul Nicu Alifantis. Ajunsă în aeroportul Otopeni, cântăreața a continuat ”sesiunea de fotografii” cu actori, regizori și scriitori celebri din țară.

Cum au apărut Corina Chiriac și Nicu Alifantis într-un autobuz. Oamenii s-au uitat lung la ei

”Cîteodată trebuie să călătoreşti departe pentru a te întîlni cu prieteni apropiaţi : să ne trăieşti Nicu Alifantis !!”, a scris artista, în dreptul imaginii cu Nicu Alifantis, postată pe pagina sa de facebook.

ADVERTISEMENT

Cei doi colegi de breaslă s-au lăsat pozați sub privirele admiratoare ale oamenilor dintr-un autobuz. Ambii au zâmbit larg și păreau că se bucură de revedere.

Nu poate fi trecută cu vederea eleganța Corinei Chiriac. Distinsa cântăreață a îmbrăcat un costum alb, alcătuit din pantaloni și sacou, căruia i-a accesorizat o broșă în formă de floare bleomarin.

ADVERTISEMENT

Tot bleomarin era și o bluză pe care o mai avea Corina Chirac, întreaga vestimentanție fiind completată cu o pereche de pantofi negri, bijuterii și o pălărie din paie.

Corina Chiriac, ”întâlnire de gradul trei” pe aeroportul Otopeni. S-a fotografiat cu actori celebri

Sosită în aerportul Otopeni, Corina Chiriac s-a întâlnit cu alți prieteni dragi. S-a pozat cu aceștia, la fel, în văzul tuturor românilor. Solista a catalogat în mod ironic situația ca fiind o ”întâlnire de gradul trei”.

ADVERTISEMENT

”Întîlnire de gradul 3 pe aeroportul Otopeni : George Cîrstea, scriitor, Dorel Vişan, actor şi scriitor, Tora Vasilescu, actriţă, Valentin Teodosiu, actor şi eu !

Ne-a fotografiat marele regizor de film, Şerban Marinescu, ( ” Cel mai iubit dintre pământeni”) ! Dragii noştrii prieteni, vă dorim zile minunate !!”, a scris Corina Chiriac în dreptul imaginilor cu: scriitorul George Cîrstea, actorii Dorel Vișan, Tora Vasilescu, Valentin Teodosiu și regizorul de film Șerban Marinescu.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au lăsat mulțimi de comentarii la postările Corinei Chiriac. Unii au scris: ”Poze de colecție” sau ”Zei și Zeițe. Respect”.

Corina Chiriac este una dintre cele mai vechi și faimoase artiste din muzica românească. În prezent, nu este căsătorită, dar în trecut a avut o căsnicie cu Virgil Anastasiu. Solista a locuit o vreme bună și în America și nu are copii, deși și-ar fi dorit.

Pentru că nu are copii, Corina Chiriac vrea să-și doneze întreaga sa avere unor lăcătuși de cult. De-a lungul vieții, interpreta s-a remarcat prin donații către biserici.

ADVERTISEMENT