Life

Corina Chiriac, anunț neașteptat. Se pregătește intens pentru acest mare pas

01.03.2021 | 14:28
Corina Chiriac anunt neasteptat Se pregateste intens pentru acest mare pas
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac a avut o apariție ce poate fi considerată cât se poate de rară. Ajunsă la memorabila vârstă de 71 de ani, artista s-a păzit în lunile de pandemie și a fost mai puțin prezentă în fața camerelor de filmat.

Pentru a marca însă începutul primăverii, aceasta a decis să le facă fanilor ei o mare surpriză. A recunoscut în fața prezentatorilor Cove și Lora că a avut nevoie de mai multe ocupații, având în vedere că a fost nevoită, ca multe vedete de la noi, să își suspende activitățile artistice de pe scenă.

ADVERTISEMENT

Jovială ca întotdeauna și plină de energie, aceasta le-a urat un sincer “La mulți ani” tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Mărțișorului. Tot în aceeași apariție specială, Corina Chiriac a făcut un anunț ce poate fi considerat de milioane.

Corina Chiriac, anunț neașteptat, în direct. Ce face în această perioadă

Corina Chiriac a fost prezentă, luni, pe canapeaua de la Vorbește Lumea. Artista de mare renume a făcut un anunț cu totul special, la începutul primăverii, spre surpriza tuturor românilor care o urmăreau în acele momente.

ADVERTISEMENT
Corina Chiriac, anunț neașteptat. Se pregătește intens pentru acest mare pas
Fosta prezentatorare a transmis că și-a pregătit biografia, la Pro TV

Vedeta a povestit cum a petrecut perioada de pandemie și a dezvăluit că nu a stat deloc pe tușă, având de gând să se relanseze, într-un mod cu totul unic. Întâmpinată de Cove cu un buchet generos de flori, pentru a marca începutul primăverii, artista a pășit în platoul emisiunii îmbrăcată într-o rochie inedită, tot cu un model floral. Le-a cântat tuturor cea mai nouă piesă din repertoriul său și a dezvăluit că și-a realizat autobiografia.

“M-am mai rotunjit, dar slavă Domnului sunt bine, am scris și această carte. Le doresc doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și să nu uite că mâine este și ziua bărbatului”, a spus Corina Chiriac, în apariția ei de la ProTV.

ADVERTISEMENT

Corina Chiriac vrea să le prezinte fanilor momente neștiute ale carierei și, cel mai probabil, momente de aur ale showbiz-ului românesc, din vremea comunismului. Fosta prezentatoare de la Național TV a avut parte și de câteva momente controversate, spre finele anului trecut, atunci când a făcut mai multe declarații neașteptate, legate de pandemie.

În vara anului trecut, solista plănuia să lanseze cartea pentru care a solicitat ajutorul unei persoane specializate chiar de ziua ei. Aceste planuri au fost însă întârziate pentru această primăvară, când cel mai mare vis al Corinei Chiriac pare să se fi materializat.

ADVERTISEMENT

“Dragi prieteni, bun găsit. Am terminat cu bine de scris cartea amintirilor, azi am trimis textul la doamna care îmi face tehnoredactarea. Mi-ar plăcea să o lansez la toamnă, de ziua mea ! Să vedem…”, susținea vedeta în august 2020.

ADVERTISEMENT