Life

Corina Chiriac, apariție de senzație la Gala Femeilor Remarcabile. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Corina Chiriac a participat la Gala Femeilor Remarcabile. În vârstă de 72 de ani, artista a ales o ținută specifică ei. Cătălin Măruță a întrebat-o despre secretul energiei sale.
08.06.2022 | 14:00
Corina Chiriac, Anca Țurcașiu și Oana Sîrbu la Gala Femeilor Remarcabile. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac a fost prezentă la evenimentul Gala Femeilor Remarcabile. Cătălin Măruță a stat de vorbă cu ea și i-a apreciat vitalitatea.

Cum a arătat Corina Chiriac la Gala Femeilor Remarcabile

Mai multe vedete au fost prezente la Gala Femeilor Remarcabile, care a avut loc miercuri seară. Printre ele s-au aflat Corina Chiriac, Anca Țurcașiu și Oana Sîrbu, Andra, care a venit alături de soțul ei sau Elwira Petre însoțită de Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV a mers printre invitați și a stat de vorbă cu unele vedete. Pe Corina Chiriac a întrebat-o „De unde aveți toată energia asta și pofta de viață?”.

Corina Chiriac are 72 de ani, dar se menține bine. Conform acesteia, vitalitatea ei vine din gândirea pozitivă, dar și datorită faptului că are grijă de ea, de ceea ce mănâncă și de programul de somn.

ADVERTISEMENT

„Dintr-o gândire pozitivă, sănătoasă, dorm bine, mă hrănesc”, i-a răspuns cântăreața lui Cătălin Măruță.

Artista nu s-a putut abține să nu îi facă complimente la rândul său, după ce prezentatorul de la Pro TV i-a spus că este foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Sunteți de o eleganță absolut regală, domnul Măruță. Vrem să vă mai vedem așa în smoching. Nu pe căldura asta, doar joia”, i-a transmis, râzând, Corina Chiriac.

Corina Chiriac a ales pentru acest eveniment o ținută de vară, cu o rochie roșie asortată cu un colier cu perle și aur.

ADVERTISEMENT
Corina Chiriac
Cum s-a îmbrăcat Corina Chiriac. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Instagram

Cătălin Măruță, complimente pentru Anca Țurcașiu și Oana Sîrbu

Cătălin Măruță a avut complimente pentru Anca Țurcașiu și Oana Sîrbu, aflate și ele la eveniment. Mai mult, prezentatorul a rugat-o pe actrița din Liceeni să recreeze o scenă faimoasă din film.

Despre Anca Țurcașiu, Cătălin Măruță a spus că arată ca o concurentă de la Miss, făcând referire la faptul că artista a făcut parte din filmul din 1991 intitulat Miss Litoral.

„E Miss litoral, e Miss toată viața ei. Nu e ușor la evenimente cu așa femei frumoase!”, a spus Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță Anca Țurcașiu și Oana Sârbu
Cătălin Măruță, Anca Țurcașiu și Oana Sârbu Foto: Colaj Fanatik / Capturi Instagram

Cătălin Măruță a prezentat evenimentul alături de Ilinca Vandici. Acesta a transmis că s-a bucurat să fie într-o companie plăcută, alături de oameni minunați.

„Aseară a avut loc “Gala Femeilor Remarcabile”, unde am fost prezentator alături de Ilinca Vandici, o colegă extraordinară.

M-am bucurat să fiu într-o companie atât de plăcută și să revăd o mulțime de oameni minunați”, a scris acesta, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT