Life

Corina Chiriac, dezvăluiri despre perioada petrecută în SUA: “Peste tot se trăia mai bine decât la noi”

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică ușoară din România, a făcut dezvăluiri despre perioada pe care a petrecut-o în SUA, acolo unde a locuit timp de 5 ani.
16.06.2022 | 22:41
Corina Chiriac dezvaluiri despre perioada petrecuta in SUA Peste tot se traia mai bine decat la noi
Corina Chiriac, dezvăluiri despre perioada petrecută în SUA. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac a vorbit despre perioada petrecută în SUA, unde nu i-a fost ușor, însă a fost impresionată de cum se trăia acolo.

Corina Chiriac, dezvăluiri despre perioada petrecută în SUA

Interpreta de muzică ușoară a devenit cunoscută încă din perioada adolescenței și a trăit o perioadă și în America, din moment ce oriunde se trăia mai bine decât în România, așa cum a declarat artista.

ADVERTISEMENT

Corina Chiriac nu s-a gândit niciodată să fugă din țară, dar i-a surâs ideea de a se muta în SUA.

“Am bătut foarte mult lagărul socialist. Peste tot se trăia mai bine decât la noi. Nu m-am gândit să fug. Când urci pe scările unei cariere care îți oferă mult, nu vorbim de bani, vorbim de vanitate.

ADVERTISEMENT

Vaniatea de a deveni cineva e mare și este un drog la care foarte greu se renunță.”, a declarat Corina Chiriac în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici. 

După ce a fost invitată în California pentru un concert, artista a fost impresionată de orașele pe care le-a vizitat și a decis să rămână acolo.

ADVERTISEMENT

De altfel, cântăreața s-a căsătorit în America, dar a revenit în România după câțiva ani. A susținut concerte în marile orașe din SUA și a lucrat și în industria imobiliară.

“Nu-mi lipsea absolut nimic, dar aveam 38 de ani și mă gândeam.. ce fac, mă îngrop în România. Nimeni nu se aștepta să cadă Zidul Berlinului la un an distanță. Eu plecasem ca turist.

ADVERTISEMENT

Dacă ai un contract, fie și fictiv, poți să rămâi acolo. Trei familii m-au adoptat. O familie pe care am iubit-o la fel ca pe celelalte două, mi-a propus o poziție de administrație de proprietăți.

Sunt foarte mândră de faptul că am reușit să fac asta. A fost o reconversie profesională neașteptată. A fost excelent. Am primit 2 scrisori de recomandare din partea patronilor.”, a mai declarat Corina Chiriac.

Vedeta recunoaște că nu s-a întors cu prea mulți bani din SUA, ci cu foarte multă cunoaștere. Experiența de peste Ocean a ajutat-o foarte mult să-și lărgească orizonturile.

ADVERTISEMENT