Life

Corina Chiriac, în depresie după ce a locuit 5 ani în America: “Nu am venit cu bani de acolo”

Corina Chiriac, marea doamnă a muzicii românești, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut până la 72 de ani. Vedeta a spus ce a ajutat-o în acele clipe.
15.06.2022 | 13:21
Corina Chiriac in depresie dupa ce a locuit 5 ani in America Nu am venit cu bani de acolo
Corina Chiriac, detalii despre momentele grele din viață și depresie. A fost după revenirea din America. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața nu are un partener de viață, după ce a divorțat în urmă cu 25 de ani. Vedeta recunoaște că este singură, lucru despre care vorbește cu cea mai mare lejeritate, precizând și cum a trecut peste clipele neplăcute.

Corina Chiriac, detalii despre momentele grele din viață și depresie. A fost după revenirea din America

Corina Chiriac a discutat despre depresia care s-a instalat după moartea tatălui său și după ce a revenit din America. Anii aceia au fost extrem de grei pentru celebra cântăreață de muzică ușoară, care nu a venit cu bani din State.

ADVERTISEMENT

„Vreo câțiva ani. A fost greu…Tata a plecat în ’94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r). Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă. 

În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r)”, a declarat vedeta în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damian Draghici (@damiandraghici)

Corina Chiriac, despre depresie și singurătate: ”M-am gândit la bine”

Corina Chiriac recunoaște că are foarte multe preocupări și proiecte, motiv pentru care nu are prea mult timp liber. Îndrăgita solistă este activă și o persoană pozitivă, dar din păcate a trecut prin suferință și depresie în urmă cu ani buni.

Mai mult decât atât, cântăreața se declară mulțumită de viața sa. Nu are niciun regret, nici măcar pentru perioada în care a locuit în Statele Unite ale Americii, acolo unde a stat o perioadă de 5 ani cu fostul partener de viață, Virgil Anastasiu.

ADVERTISEMENT

„Mă simt bine singură pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv.

Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, a spus Corina Chiriac, în același interviu.

ADVERTISEMENT
Tags: