Life

Corina Chiriac revine la Național TV! Ce va face celebra artistă

Corina Chiriac revine pe sticlă la postul de televiziune Național TV. Celebra interpretă va fi invitată într-o emisiune duminicală, pe care a și prezentat-o timp de 12 ani.
29.05.2022 | 10:45
Corina Chiriac revine la National TV Ce va face celebra artista
Corina Chiriac se reîntoarce la Naţional TV. Sursa foto: Național TV.
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac revine pe micul ecran la postul Național TV. Celebra artistă este invitată în cadrul unui show duminical, pe care l-a prezentat ani de zile, dar sub o altă denumire. Interpreta melodiei ”Strada Speranței” a renunțat la acest format în urmă cu doi ani de zile, în plină pandemie.

Corina Chiriac se reîntoarce la Naţional TV

Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, se reîntoarce la Naţional TV. În această duminică, Corina Chiriac revine în platoul Start Show România. Îndrăgita solistă ajunge în locul în care a fost gazdă timp de 12 ani şi care îi poartă numele, cu aceeaşi vitalitate şi energie debordantă cu care ne-a obişnuit. Pentru cei ce nu știu, un platou de televiziune de la Național TV chiar a fost botezat cu numele Corinei Chiriac.

ADVERTISEMENT

„Cântecul cu portofel” şi „Gura lumii”, două piese cu mesaj actual, vor destinde atmosfera şi vor mai domoli un pic emoţiile celor prezenţi. Adrian Enache şi Diana Matei, gazdele emisiunii, vor avea grijă să afle cât mai multe detalii din viaţa Corinei: despre colecţia de documente şi rochii, despre cea mai recentă carte lansată – Minuni trăite şi despre noul hobby – îşi creează singură coliere. Poveşti, muzică şi detalii mai mult sau mai puţin cunoscute, duminică, de la ora 13.00, la postul Naţional TV!

Corina Chiriac s-a retras de la Național TV în plină pandemie

Corina Chiriac s-a despărțit de postul Naţional TV, unde făcea emisiunea Opriţi Timpul, emisiune care a avut opt ediţii în 2020, dar a fost suspendată din cauza pandemiei. Artista și-a anunţat plecarea în luna mai 2020 pe contul de Facebook. Corina a scris, printre altele, că: „Aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectivă de viaţă. Una mai liniştită”, susținea artista la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a continuat sub un alt titlu şi cu un nou prezentator, alături de Adrian Enache. Cea care a înlocuit-o pe artistă a fost cântăreața Diana Matei. Show-ul poartă acum numele Start Show România, iar în toamnă face aproape doi ani sub această titulatură.

Corina Chiriac s-a pus pe scris cărți

În pandemie, Corina Chiriac, care avea publicat un volum la activ, s-a apucat să scrie cărți în pandemie. Artista și-a dat seama că are nevoie de o resetare profesională și a considerat că e momentul să se retragă de la cârma emisiunii pe care o prezenta.

ADVERTISEMENT

„Am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională (…) Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV.

Multumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să “Ne-amintim Duminica” şi să “Oprim Timpul” împreună”, a mai scris atunci artista.

ADVERTISEMENT

O perioadă a prezentat alături de Adrian Enache

Din octombrie 2007, Corina Chiriac era realizatoarea emisiunii de duminică – Opriţi Timpul – Să v-amintiţi, duminica – până în 2014. Din martie 2020 (sezonul 12), Corina Chiriac a prezentat emisiunea alături de Adrian Enache. Au fost filmate opt ediţii, dar filmările au fost oprite de pandemie.

Artista a mai prezentat în trecut emisiuni de televiziune la postul Tele 7abc, dar și la Televiziunea Română. Puțini știu că aceasta în anii 90, după ce s-a repatriat din SUA, după o perioadă de 6 ani, a avut și o emisiune de radio. În pandemie a învățat că e necesar să își drămuiască banii. 

Anul trecut, Corina Chiriac a donat Muzeului de Istorie, mai multe obiecte de familie, dar și din cariera sa, precum trofee, rochii, documente și diplome.

ADVERTISEMENT