Cele mai citite

Corina Dănilă arată spectaculos la 46 de ani. Nu a fost niciodată atât de sexy

Odată cu lansarea grilei de primăvară, de la TVR, prezentatoarea emisiunii „Ieri-azi-mâine” de la TVR2 Corina Dănilă a realizat o şedinţă foto care arată cât de mult a slăbit.
14.03.2018 | 09:41
Corina Dănilă arată spectaculos la 46 de ani. Nu a fost niciodată atât de sexy

Corina Dănilă demonstrează că pentru unele femei viaţa poate începe după 40 de ani. Transformarea Corinei a început în 2017, mai mult de nevoie. Actriţa, care în 2004 a interpretat rolul Anei Dogaru în telenovela „Numai iubirea”, a slăbit 15 kilograme din cauza durerilor de spate, urmând proceduri de kinetoterapie. „Din cauza problemelor de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la o clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, povesteşte prezentatoarea tv.

Actriţa a avut numai necazuri de pe urma unui credit făcut în vremea în care era logodită cu Norris Mageanu. Pentru ridicarea unei vile în Chiajna, cei doi se împrumutaseră la o bancă de 458.952 franci elveţieni, dar devalorizarea galopantă a monedei i-a pus pe aceştia în imposibilitatea achitării ratelor.

Banca i-a executat silit, apoi a scos la vânzare casa, în 2012, obţinând pe ea, în 2015, doar jumătate din totalul sumei împrumutate de Dănilă şi de Mageanu.

În ciuda faptului că a pierdut deja imobilul, Corina Dănilă continuă procesul cu banca respectivă, încercând să scape de plată penalităţilor pe care instituţia financiară le percepe de multe ori, în contul creditului neachitat şi neacoperit din vânzarea imobilului.

Corina Dănilă are o fiică de 14 ani, Rianna.

Sursă: www.click.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri