Corina Dănilă arată spectaculos la 46 de ani. Nu a fost niciodată atât de sexy

Ionuţ Cataramă   
in Cele mai citite
14/03/2018, 09:41
Corina Dănilă arată spectaculos la 46 de ani. Nu a fost niciodată atât de sexy

Corina Dănilă demonstrează că pentru unele femei viaţa poate începe după 40 de ani. Transformarea Corinei a început în 2017, mai mult de nevoie. Actriţa, care în 2004 a interpretat rolul Anei Dogaru în telenovela „Numai iubirea”, a slăbit 15 kilograme din cauza durerilor de spate, urmând proceduri de kinetoterapie. „Din cauza problemelor de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la o clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, povesteşte prezentatoarea tv.

Actriţa a avut numai necazuri de pe urma unui credit făcut în vremea în care era logodită cu Norris Mageanu. Pentru ridicarea unei vile în Chiajna, cei doi se împrumutaseră la o bancă de 458.952 franci elveţieni, dar devalorizarea galopantă a monedei i-a pus pe aceştia în imposibilitatea achitării ratelor.

Banca i-a executat silit, apoi a scos la vânzare casa, în 2012, obţinând pe ea, în 2015, doar jumătate din totalul sumei împrumutate de Dănilă şi de Mageanu.

În ciuda faptului că a pierdut deja imobilul, Corina Dănilă continuă procesul cu banca respectivă, încercând să scape de plată penalităţilor pe care instituţia financiară le percepe de multe ori, în contul creditului neachitat şi neacoperit din vânzarea imobilului.

Corina Dănilă are o fiică de 14 ani, Rianna.

Sursă: www.click.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×