Life

Cum arată fata Corinei Dănilă! Rianna a împlinit 18 ani: ”Te iubesc până la lună și înapoi!”

Corina Dănilă (49 de ani) se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă. Rianna Măgean a fost sărbătorită de celebra sa mamă la împlinirea frumoasei vârste de 18 ani.
28.12.2021 | 16:35
Cum arata fata Corinei Danila Rianna a implinit 18 ani Te iubesc pana la luna si inapoi
Corina Dănilă, mesaj emoționant pentru fiica sa. Rianna a împlinit 18 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta din telenovelele românești a transmis un mesaj emoționant pentru unicul său copil, venit pe lume în timpul relației cu pilotul Norris Măgean, de care s-a despărțit când fetița avea numai 5 ani.

Cunoscuta actriță nu a ezitat să le-o prezinte pe fiica sa celor care o urmăresc în social media. Adolescenta nu apare foarte des în imaginile distribuite de mama sa, lucru care a atras imediat atenția.

ADVERTISEMENT

Rianna Măgean seamănă leit cu prezentatoarea de la TVR, Corina Dănilă, de la care a moștenit foarte multe dintre trăsăturile fizice. Fiica vedetei se bucură de o frumusețe aparte, demnă de un model.

Corina Dănilă, mesaj emoționant pentru fiica sa. Rianna a împlinit 18 ani

„La mulți ani, Rianna mea, la împlinirea vârstei de 18 ani. Înțelepciunea ta își numără anii.

ADVERTISEMENT

Frumusețea ta este deosebită, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens. Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă.

Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi!”, este mesajul lăsat de Corina Dănilă pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

Vedeta este o mamă fericită și împlinită, după cum se poate observa din postarea distribuită în mediul virtual, mai ales că nu este genul de persoană care să-și expună prea mult viața personală.

Corina Dănilă a încercat mereu să păstreze pentru sine viața amoroasă și nu a oferit prea multe detalii despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost căsătorită o singură dată cu realizatorul Valentin Moraru. Divorțul s-a produs în anul 1999, ulterior găsindu-și liniștea alături de omul de afaceri Peter Imre.

Din păcate, nici această relație nu a durat foarte mult. Singurul bărbat care și-a pus amprenta asupra moderatoarei TV a fost Norris Măgean, care a făcut-o mamă.

Corina Dănilă, mândră de fiica sa, Rianna: ”E un copil bun”

În felul acesta Corina Dănilă și-a văzut împlinită una dintre cele mai mari dorințe. Prezentatoarea are numai cuvinte de laudă pentru unicul său copil.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă.

Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţin necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe”, spunea Corina Dănilă cu ceva vreme în urmă, potrivit libertateapentrufemei.

ADVERTISEMENT