Life

Corina Dănilă, prima intervenție estetică la 47 de ani! E de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos

03.09.2020 | 14:49
Corina Danila prima interventie estetica la 47 de ani E de nerecunoscut dupa ce a slabit spectaculos
Corina Dănilă și-a făcut prima intervenție estetică la vârsta de 47 de ani
ADVERTISEMENT

Corina Dănilă și-a făcut o intervenție estetică și a apelat la priceperea unui specialist la cei 47 de ani. Vedeta arată de milioane, după ce s-a tonifiat foarte mult, în ultima perioadă.

Șatena le-a arătat multor femei din România că poate să arate foarte bine și după împlinirea vârstei de 40 de ani. Prin puterea propriului exemplu, aceasta a slăbit foarte mult și de curând a mers să își facă o intervenție estetică, la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

Corina Dănilă are un număr impresionant de persoane care îi urmăresc activitatea cotidiană, pe rețelele sociale. Toată lumea a aflat recent, prin intermediul unei postări pe InstaStory, despre vizita făcută de Corina în cabinetul medicului estetician. Vedeta s-a pus serios pe mari transformări și odată cu scurgerea anilor parcă a întinerit!

Corina Dănilă și-a făcut prima intervenție estetică la cei 47 de ani! Arată spectaculos după ce a slăbit mult

Corina Dănilă și-a făcut prima operație estetică la vârsta de 47 ani. Șatena se bucură de mare apreciere din partea publicului, captând atenția în special doamnelor și domnișoarelor care îi urmează trucurile de frumusețe.

ADVERTISEMENT

De curând le-a arătat fanilor că poate obține atât silueta pe care o visa, dar și că poate arăta mult mai bine la nivelul feței. Momentele în care se afla în cabinetul unui estetician din Capitală au fost transmise pe pagina ei oficială de Instagram.

Filmulețele s-au bucurat de atenția publicului, iar Corina Dănilă a glumit că până acum nu avea vreo intervenție de vreun fel la activ.

ADVERTISEMENT

Vedeta a rămas naturală până la această vârstă și a ales un o procedură noninvazivă, care să nu îi modifice cu mult fizionomia. S-a lăsat convinsă că e momentul să facă un asemenea pas pentru aspectul ei general și a apeolat la câteva injecții cu acid hialuronic. Premiera de acest fel a fost transmisă în mediul online, spre suprinderea celor care nu o știau dispusă să se aventureze în asemenea practici.

Corina Dănilă a fost felicitată în mare măsură de către urmăritoare și a susținut că s-a “îmbunătățit în premieră”. Rezultatul pe care l-a obținut după respectivele injecții pare să fi fost pe placul său și a fost vizibil foarte repede. Chipul șatenei a devenit repede cu mult mai subțiat și ea și-a obținut fermitatea de altădată.

ADVERTISEMENT
Corina Dănilă, prima intervenție estetică la 47 de ani! E de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos
Corina Dănilă a apelat la o intervenție estetică și a ales injecții cu acid hialuronic

Corina Dănilă a slăbit foarte mult în ultimii ani și s-a făcut remarcată și prin modul în care a decis să își modifice aspectul fizic. Transformarea ei a început cu aproximativ trei ani în urmă, când actrița și vedeta TV parcă începuse să topească kilogramele depuse. Corina Dănilă le-a rămas la suflet românilor și pentru rolul Anei Dogaru, din telenovela “Numai iubirea”, în care era rivala Oanei Zăvoranu.

“Da, a fost şi din ambiţie, dar în primul rând dintr-o necesitate legată de sănătate. Aveam mari probleme cu coloana. De aici mai departe am mers la o clinică unde am găsit specialişti extraordinari. Oamenii de acolo m-au luat şi m-au refăcut. Mă simt foarte bine, însă continui să merg să fac exerciţiile de kineto, de fizio. Este şi alimentaţia acum sigur, bine pusă la punct. Mănânc foarte mult şi foarte des, dar mănânc ceea ce trebuie. Mai bine zis nu mai mănânc ceea ce nu trebuie.”, povestea Corina Dănilă într-un interviu, potrivit celor de la Viva.

ADVERTISEMENT