Sport

Corina Niculescu a înnebunit fanii la meciul CSA Steaua – Astra! Cine este răvășitoarea moderatoare care face emisiune de pariuri pentru Get’s Bet

Corina Niculescu a înnebunit microbiștii din lumea întreagă cu poza de pe stadionul Ghencea la meciul dintre CSA Steaua și Astra Giurgiu, imagine care a devenit în scurt timp virală pe internet.
19.10.2021 | 23:13
E imaginea Get's Bet și a înnebunit internetul! Cine este bomba-sexy de pe Ghencea devenită celebră în toată lumea
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă Corina Niculescu este prezentatoarea emisiunii online „Pariuri Sexy”, care aparține casei de pariuri Get’s Bet, sponsorul oficial al celor de la CSA Steaua.

Get’s Bet are doi ambasadori pe măsură, foștii mari jucători ai Stelei Marius Lăcătuș și Gabi Balint, iar Corina apare și ea în celebrele reclame difuzate pe toate posturile TV.

ADVERTISEMENT

Corina Niculescu, prezentatoarea „Pariuri Sexy” a casei Get’s Bet, a sucit mințile suporterilor din lumea întreagă pe Ghencea

Corina a avut o apariție incendiară la sectorul VIP de pe stadionul Ghencea, unde a fost „de serviciu” din partea celor de la Get’s Bet. Imaginile cu bomba-sexy s-au răspândit rapid pe tot internetul în rândul microbiștilor și au ajuns virale și peste hotare.

Get’s Bet a devenit în luna septembrie sponsorul oficial al celor de la CSA Steaua, iar „roș-albaștrii” joacă pe piept cu numele casei de pariuri.

ADVERTISEMENT

„Suntem mândri de acest parteneriat cu Steaua București. În continuare, vom susține și vom contribui la îndeplinirea celei mai arzătoare dorințe a clubului sportiv Steaua: să reînvie spiritul de fruntași, devenind lideri în Liga 1, iar suporterii să umple stadionul pentru o atmosferă de top. Get’s Bet va onora această performanță pas cu pas, prin multiple acțiuni de promovare și beneficii pentru jucători, cât și pentru suporteri” – George Radu, Director Executiv Get’s Bet România.

Cine este Corina Niculescu, bomba-sexy care a înnebunit internetul la meciul dintre CSA Steaua și Astra Giurgiu

Corina este la bază fotomodel și vlogger, este foarte pasionată de machiaj și iubește câinii, chiar dacă merge la meciurile Stelei.

A devenit cunoscută în lumea fotbalului în urma proiectului „Pariuri Sexy”, emisiune online pe care o prezintă alături de colega ei Georgiana.

ADVERTISEMENT

Contul Corinei de instagram a fost bombardat cu mesaje, iar pagina ei a ajuns la un număr de aproape 17.000 de urmăritori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corina Niculescu (@corinutza2993)

Corina Niculescu e familistă convinsă și e preocupată de pandemia de coronavirus

Pe contul ei de Facebook, Corina este urmărită de peste 10.000 de oameni, însă familia rămâne cea mai importantă pentru ea, dedicând mai multe postări părinților ei.

ADVERTISEMENT

Corina este din București și nu are iubit, tatăl ei fiind singurul bărbat pe care îl are la inimă în acest momente, alături de cățelul Rich.

Corina este foarte preocupată de problemele cauzate de pandemia de coronavirus și de dificultățile pe care medicii le întâmpină în spitale.

Manifestul lansat de Corina pe contul ei de Facebook. Sursă foto: captură https://www.facebook.com/niculescu.corinanicoleta
Manifestul lansat de Corina pe contul ei de Facebook. Sursă foto: captură https://www.facebook.com/niculescu.corinanicoleta.

Corina îl adoră pe cățelul ei pe care l-a pozat în cadă în timp ce îi face baie și chiar i-a făcut un cont de Facebook intitulat: Rich H Niculescu.

Corina Niculescu îl răsfață pe cățelul Rich la fel ca pe un om. Sursă foto: captură cont Facebook Corina Niculescu
Corina Niculescu îl răsfață pe cățelul Rich la fel ca pe un om. Sursă foto: captură cont Facebook Corina Niculescu.

„Am găsit la partenerii noștri de la Get’s Bet aceeași ambiție de a face performanță, aceeași atenție la detalii, aceeași grijă pentru a crește făcând pașii corecți. A contat desigur și pasiunea lor sinceră pentru Steaua și respectul deja dovedit pentru valorile acestui club. La final, în fața celei mai bune oferte de colaborare, din toate punctele de vedere, deciza a fost una cât se poate de ușoară” – Răzvan Bichir, comandant CSA Steaua Bucuresti.

Reacțiile de senzație ale fanilor la poza Corinei de pe stadionul Ghencea

Fanii de pe pagina de Facebook Hooligans TV au lăsat sute de comentarii, care mai de care mai amuzante și mai copleșitoare, la adresa bombei-sexy din România.

Iată câteva din cele mai amuzante mesaje: „Ce culoare are iarba?”, „Se pare că a fost foarte frig pe stadion”, „Cred că o să mă gândesc să țin de acum cu echipele românești”, s-a amuzat și utilizatorul Matthew Knibb.

Alți suporteri au comparat-o cu faimoasa personalitate din media britanică, Katie Price, model cunoscut sub pseudonimul „Jordan”: „Versiunea românească a lui Katie Price”, a complimentat-o și Jordan Kay.

O altă frumsețe a showbizz-ului românesc a făcut reclamă pentru Get’s Bet: Bianca Drășusanu

Bianca Drăgușanu a apărut și ea alături de Gabi Balint și Marius Lăcătuș în clipurile video de promovare ale Get’s Bet: „Bianca, hai să facem senzație!”, îi transmite „Pele” la începutul reclamei care a fost primită foarte bine de public.

De altfel, Georgiana și Corina, moderatoarele emisiunii „Pariuri Sexy”, apar și ele în aceste reclamă alături de Bianca Drăgușanu, dar și în celelelate clipuri ale Get’s Bet cu Balint și Lăcătuș.

  • 2019 e anul în care Get’s Bet a demarat campania de promovare cu Marius Lăcătuș și Gabi Balint
  • 2 ani este durata contractului de sponsorizare dintre Get’s Bet și CSA Steaua
ADVERTISEMENT