Carousel hot news

Corina Ungureanu implicată într-un ACCIDENT AUTO!

Corina Ungureanu a fost implicată într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în apropierea oraşului Focşani. Maşina în care se afla dubla campioană mondială la gimnastică a fost...
03.03.2014 | 13:21

Corina Ungureanu a fost implicată într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în apropierea oraşului Focşani. Maşina în care se afla dubla campioană mondială la gimnastică a fost lovită de un alt autoturism, anunţă România TV.

Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 17.45. Autoturismul Audi A6 în care se aflau fosta gimnastă şi fratele ei a fost lovit de un autoturism BMW înmatriculat în Italia, condus de un cetăţean român.

“M-am speriat groaznic. Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Fratele meu conducea maşina şi a avut inspiraţia de a trage de volan dreapta. Altfel, impactul era frontal. Fratele meu are o leziune uşoară la mână. Maşina este destul de serios avariată. Mulţumim lui D-zeu că suntem în viaţă şi nimeni nu a păţit nimic”, a declarat fosta gimnastă pentru phon.ro.

Potrivit martorilor, şoferul maşinii cu număr de Italia a intrat în depăşire fără să se asigure şi a acroşat alte două autovehicule care circulau regulamentar.

accident_300x213_88065600

Corina Ungureanu este dublă campioană cu echipa de gimnastică a României în anii 1997 şi 1999, campioană europeană cu echipa în 1998 şi campioană europeană la sol în 1998. În prezent, ea este antrenor la Ploieşti.

Corina Ungureanu se afla în turneu în Moldova pentru a-şi prezenta programul politic. Multipla campioană va candida la alegerile europarlamentare care se desfăşoară în luna mai.

corina-ungureanu
sursa: romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri