Fotbal international

„Cormoranii” s-au distrat! Soțiile lui Mohamed Salah și Jordan Henderson au născut la nouă luni distanță de la victoria lui Liverpool cu Barcelona

08.02.2020 | 17:43
Cormoranii sau distrat Sotiile lui Mohamed Salah si Jordan Henderson au nascut la noua luni distanta de la victoria lui Liverpool cu Barcelona
ADVERTISEMENT

Liverpool a reușit să câștige trofeul Champions League în sezonul trecut, iar drumul către finală a fost presărat cu multe obstacole. În semifinala de pe „Anfield” cu Barcelona, „cormoranii” au întors scorul din tur (3-0) și au învins cu 4-0. Coincidență sau nu, soțiile lui Mohamed Salah și Jordan Henderson au născut la nouă luni distanță de la unul dintre cele mai nebune reveniri din istoria competiției.

Soțiile lui Mohamed Salah și Jordan Henderson au născut la nouă luni distanță de la victoria lui Liverpool cu Barcelona

Soțiile lui Mohamed Salah și Jordan Henderson au născut în luna februarie, la nouă luni de la meciul dintre Liverpool și Barcelona (4-0), care s-a jucat pe 7 mai, pesemne că jucătorii „cormoranilor” s-au distrat după meci. ?

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah și Jordan Henderson sunt în continuare unii dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Jurgen Klopp, iar aceștia au un sezon fenomenal în Premier League, unde „cormoranii” domină autoritar campionatul.

Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, nu a avut un start de vis în echipa „cormoranilor”

Jordan Henderson este căpitanul lui Liverpool și fotbalistul care dă siguranță echipei. Totuși, până la statutul la care a ajuns, Henderson a trebuit să tragă din greu la antrenamente, mai ales că nu a fost privit cu ochi buni de colegii săi la început.

ADVERTISEMENT

„În viața unui fotbalist sunt foarte multe critici și persoane care se îndoiesc de tine. Când am ajuns la Liverpool era foarte tânăr, iar Luis făcea unul sau două lucruri la antrenamente care nu-mi plăceau de mine. Mă făcea să mă simt că nu sunt destul de bun pentru a fi la același antrenament cu el.

Brațele lui erau arătau mereu nemulțumirea și lăsau impresia că nu înțelegea ce făceam pe teren. Chiar am fost rănit de gesturile lui. A făcut așa de 3 ori și simțeam că îmi vine să-l omor, credeam că o să explodez. Din acel moment, am avut o relație bună cu Luis. În următorul joc chiar i-am dat o pasă de gol”, a povestit Henderson.

ADVERTISEMENT
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Jordan Henderson, conform transfermarkt.com