Cornel Dinu a criticat cedarea lui Sergiu Hanca de la Dinamo! ”Mergem din lac în puţ”

Traian Terzian   
in Dinamo
12/01/2019, 13:33
Cornel Dinu a criticat cedarea lui Sergiu Hanca de la Dinamo! ”Mergem din lac în puţ” GALERIE FOTO
Cornel Dinu a criticat conducerea clubului Dinamo după cedarea lui Sergiu Hanca

Legenda clubului Dinamo București, Cornel Dinu, a criticat cedarea lui Sergiu Hanca în Polonia. Fostul selecționer al naționalei României consideră că gruparea patronată de Ionuț Negoiță nu ar fi trebuit să-l transfere pe fotbalist la MKS Cracovia.

”E hilar, bizar, nu poţi să dai un jucător cum e Hanca pe o astfel de sumă. Sigur, nu e mare găselniţă Hanca, dar mergem din lac în puţ. Ne debarasăm de toţi şi în special de jucătorii tineri, în care eu cred, dacă îi pregăteşti”, a declarat fostul mare fotbalist la Telekom Sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Sergiu Hanca sărbătorește un gol marcat pentru Dinamo
Sergiu Hanca sărbătorește un gol marcat pentru Dinamo

Cornel Dinu a criticat cedarea lui Sergiu Hanca de la Dinamo: ”Vinovați sunt cei care hotărăsc”

”Vinovaţi nu sunt cei care au propus nişte vânzări, cum nu sunt nici acum, sunt cei care lasă impresia sau realmente hotărăsc în numele lui Dinamo şi astfel se distruge Dinamo”, a mai spus Cornel Dinu, care a criticat astfel cedarea lui Sergiu Hanca.

Dinamo București a anunțat vineri transferul mijlocașului Sergiu Hanca la MKS Cracovia, formație care ocupă locul 9 în campioantul Poloniei. La noua sa formație, fotbalistul ca fi coleg cu un fost jucător la FCSB, Cornel Râpă. Hanca a plecat din Șoseaua Ștefan cel Mare cu mult tam-tam, după ce siția sa a fost agresată în tribune la meciul din deplasare cu Astra Giurgiu. Imediat după acel joc, fotbalistul i-a anunțat pe conducătorii clubului că nu mai dorește să rămână la echipă și a primit o hârtie că se poate transfera la orice club care plătește 100.000 de euro.

Imediat după ce s-a realizat mutarea sa la MKS Cracovia, Sergiu Hanca a dat o declarație în care a dezmințit faptul că ar fi spus după întâlnirea de la Giurgiu că pentru el Dinamo a murit.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×