Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu a dat o replică din două cuvinte când a fost întrebat despre Neil Lennon la Rapid. Unul este „whisky”!

Cornel Dinu l-a caracterizat în stil propriu pe Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului. „Mister” l-a făcut praf pe tehnicianul britanic
28.05.2024 | 12:25
Cornel Dinu a dat o replica din doua cuvinte cand a fost intrebat despre Neil Lennon la Rapid Unul este whisky
Cornel Dinu a dat o replică din două cuvinte când a fost întrebat despre Neil Lennon la Rapid. Unul este „whisky”! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu este sceptic în privința lui Neil Lennon. Tehnicianul nord-irlandez a fost alegerea lui Dan Șucu pentru banca tehnică a Rapidului. „Mister” l-a caracterizat în stiul caracteristic pe britanic.

Neil Lennon, sub lupa lui Cornel Dinu: „Pitiți whiskyul!”

Cornel Dinu nu vede cu ochi buni numirea lui Neil Lennon în funcția de antrenor al Rapidului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate salariul pe care îl va primi britanicul în Giulești în cei doi ani de contract.

ADVERTISEMENT

„Pitiți whiskyul!”, l-a caracterizat Cornel Dinu, în două cuvinte, pe Neil Lennon, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Cornel Dinu l-a comparat dintr-un singur punct de vedere pe Lennon cu marele Sir Alex Ferguson. Scoțianul, care a stat 27 de ani pe banca lui Manchester United, a câștigat cele mai multe trofee din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

„Eu am avut o relație foarte bună, care este continuată de prietenul meu Ionuț Lupescu, care e un om extraordinar, cu Ferguson. Am să spun ceva. Vechiul stadion de la Liverpool, înainte să fie renovat, ieșirea era într-un fel spre peluză.

Era printr-un tunel. În tunelul respectiv erau vestiarul gazdelor, vestiarul oaspeților și în fund era magazia de echipament. Noi când am jucat meciul nostru cu Liverpool în 1984 era un moment de schimbare de antrenor.

ADVERTISEMENT

Și era antrenor Joe Fagan. Joe Fagan, care era un fel de om al casei la Liverpool de vreo 50 de ani de zile. Avea vreo 60 și ceva de ani. Ședința tehnică a fost făcută între jucători, care au ieșit pe teren cu 90 de minute înainte de începerea partidei.

Iar Joe Fagan, ca și Ferguson, nu ieșea pe teren până nu lua un mic păhărel de licoare scoțiană. Joe Fagan cred că lua mai mult”, a adăugat „Mister”.

ADVERTISEMENT

Până să facă transferuri, Neil Lennon își aduce în staff oameni de încredere cu care a lucrat la Celtic și Omonia Nicosia. Englezul Iain Brunskill (48 de ani) va fi antrenorul secund al lui Lennon în Giulești.

(n.r. – Se va mula anglo-saxonul Neil Lennon pe spiritul Rapidului?) Domne, mi-e să nu îi dea fumul în whisky și să creadă că whiskyul încă nu e gata și e la fumătoare”, a conchis Cornel Dinu.

FABULOS! Cornel Dinu, REPLICA GENIALA despre Neil Lennon, noul antrenor la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: