Sport

Cornel Dinu a desființat selecția făcută de Mirel Rădoi: ”Aici e vorba de naşu’ cu finu’”

Fostul internațional și selecționer al României, Cornel Dinu, a criticat în termeni duri prestația ”tricolorilor” din amicalul cu Georgia și modul de selecție al lui Mirel Rădoi.
03.06.2021 | 09:24
Cornel Dinu a desfiintat selectia facuta de Mirel Radoi Aici e vorba de nasu cu finu
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a fost nemilos cu selecționerul Mirel Rădoi, susținut în continuare de oficialii Federației Române de Fotbal, în ciuda rezultatelor dezastruoase ale primei reprezentative.

”Procurorul” consideră că selecția jucătorilor este făcută prin prisma relației de rudenie pe care Mirel Rădoi o are cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu nu poate accepta un selecționer fără școală

Legenda lui Dinamo și a echipei naționale consideră numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer o sfidare a FRF la adresa suporterilor.

”Nu poţi să-l pui la echipa naţională pe Rădoi, care până atunci nu a antrenat pe nimeni, nu se ştie când a terminat liceul, că şi asta contează foarte mult.

ADVERTISEMENT

Nu are experienţa asta deloc. Cred că e un chilipir, un breloc pe care şi l-a pus acolo directorul tehnic Mihai Stoichiţă, ca să îşi compenseze şi el, spre apusul carierei, că ia şi decizii în favoarea fotbalului românesc.

E director tehnic (Mihai Stoichiță – n.r.) şi alege antrenor, după ce a mai avut şi nenorocirea aia cu Cristoph Daum”, a tunat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a criticat și lipsa de viziune și maniera de abordare a meciurilor echipei naționale sub conducerea lui Mirel Rădoi.

”Ce jucăm noi e ceva din Samba de carnaval. Dar nu aia din mişcare, aia normală care e pe Copacabana. E un fel de samba din căruţă, adică din carele alea alegorice.

ADVERTISEMENT

E distractiv când spui că noi jucăm ofensiv. Nu avem cum să jucăm ofensiv, când noi nu avem nicio combinaţie ofensivă”, a adăugat Dinu.

Ce spune despre selecția jucătorilor

Cornel Dinu și-a continuat atacul devastator la adresa lui Mirel Rădoi, pe care îl acuză că face convocările la echipa națională ”din obligație”, în baza relației de rudenie pe care o are cu Gigi Becali.

”Aici e vorba de naşu’ cu finu’. Finu’ Rădoi îl aduce pe Olaru şi pe Tănase, ultimul nici nu este de acest nivel. Gafa lui zice tot, asta ne mai trebuia. Naşu’ şi finu’, şi am zis tot”, a încheiat Cornel Dinu.

România a pierdut, miercuri, scor 1-2, amicalul cu Georgia. Pentru gruzini aceasta este prima victorie din istorie în fața ”tricolorilor”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 6,50 este cota pentru un rezultat de egalitate la meciul Anglia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT