Fotbal intern

Cornel Dinu a reacţionat după ce soţia lui Sergiu Hanca a fost agresată la meciul Astra – Dinamo. “Nişte bezmetici!”

21.12.2018 | 17:26
Cornel Dinu a reactionat dupa ce sotia lui Sergiu Hanca a fost agresata la meciul Astra  Dinamo Niste bezmetici

Cornel Dinu, fostul jucător şi antrenor de la Dinamo Bucureşti, a reacţionat după ce Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, a fost agresată de suporterii din “Ştefan cel Mare” care au participat la meciul pierdut de gruparea “câinilor” pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 1-4, în etapa 21 din Liga 1 Betano.

Imediat după finalul meciului dintre Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti, scor 1-4, Sergiu Hanca a aflat că Andreea a fost agresată de fanii prezenţi pe stadionul “Marin Anastasovici”, iar jucătorul care a înscris singurul gol al echipei lui Mircea Rednic în partida din etapa 21 a cerut rezilierea contractului.

Reacţia lui Cornel Dinu după ce soţia lui Sergiu Hanca a fost agresată la meciul Astra – Dinamo 4-1

“Aici e barbaria care devine din ce în ce mai mare. Este de nepermis ceea ce s-a petrecut acolo și, de fapt, nu este acea suflare a lui Dinamo. Niște bezmetici care nu-și pot stăpâni instinctele. E regretabil ceea ce s-a întâmplat, dar trebuie să ne așteptăm la așa ceva, să întoarcem și obrazul celălalt, pentru că astea sunt timpurile pe care le trăim”, a spus Cornel Dinu, fostul selecţioner al echipei naţionale a României, conform Digi Sport.

Sergiu şi Andreea Hanca

Ce zice Cornel Dinu despre evoluţia lui Dinamo din sezonul 2018 – 2019

Cornel Dinu a comentat şi în legătură cu situaţia în care se află Dinamo şi s-a arătat dezamăgit de evoluţia echipei lui Mircea Rednic din meciul cu Astra Giurgiu, dar şi de faptul că gruparea “câinilor” aîncasat 34 de golrui după 21 de etape. “E dramatic ce se întâmplă în apărare. Nici în visele cele mai rele cineva nu-și putea imagina că Dinamo va primi 34 de goluri după 21 de etape. S-au petrecut lucruri nepermise. Luați post pe post, cu excepția lui Hanca, toți jucătorii Astrei sunt net superiori celor ai lui Dinamo. E dramatic, o lipsă de profesionalism crasă!

Eu cred că Mircea Rednic a fost surprins de situația de la Dinamo și a dat dovadă de lejeritate crezând că va pune repede lucrurile pe făgașul normal. Orice construcție începe de la siguranța din apărare. Ce să mai verifici la Katsikas? Dinamo a sacrificat niște jucători din motive oculte, a renunțat la trei jucători de la jumătatea terenului, ceea ce e inimaginabil. «Spune-mi ce mijlocași ai ca să-ți spun ce joci», spune o axiomă din lumea fotbalului”, a declarat Dinu.

Tags: