Sport

Cornel Dinu a ”tranșat” duelul U Cluj – Dinamo, în barajul pentru Liga 1. ”E o crimă ce se pregătește! Îmi asum ce spun”

Legenda clubului Dinamo, Cornel Dinu, este convins că roș-albii se vor impune în duelul cu Universitatea Cluj, în barajul pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1. ”Procurorul” a lansat o ipoteză incredibilă.
17.05.2022 | 17:29
Cornel Dinu a transat duelul U Cluj  Dinamo in barajul pentru Liga 1 E o crima ce se pregateste Imi asum ce spun
Cornel Dinu este sigur că Dinamo va câștiga barajul pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1 și lansează o ipoteză care îi va face pe fanii ardeleni să vadă roșu de furie. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo și Universitatea Cluj se vor duela în barajul pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, în dublă manșă. Prima întâlnire are loc, sâmbătă, în Ardeal. Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, a explicat de ce ”câinii” vor avea câștig de cauză.

Cornel Dinu: ”Oamenii care s-au identificat cu U au sărit în barca cealaltă”

Editorialistul FANATIK, Cornel Dinu, este convins că Dinamo se va salva de la retrogradare în urma barajului pe care îl vor disputa în compania ”fraților” de la Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

În opinia ”Procurorului” trupa din Ștefan cel Mare este superioară celei a ”Șepcilor roșii”. În plus, acesta a lansat o ipoteză care pune și mai multă sare pe rana suporterilor echipei universitare.

”Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa… Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă. 

ADVERTISEMENT

La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj, în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum.  

Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (în Casa Pariurilor Liga 1 – n.r.). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă.

ADVERTISEMENT

Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

Universitatea Cluj a încheiat sezonul pe locul 3 în play-off-ul eșalonului secund și o va înfrunta pe Dinamo, locul 8 în faza play-out în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Prima confruntare dintre cele două formații a căror galerii sunt înfrățite se joacă sâmbătă, 21 mai, de la 20:30 pe Cluj Arena, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la București.

ADVERTISEMENT