Fotbal intern

Cornel Dinu acuză interese politice la Dinamo: „I s-a spus de sus, dar Negoiţă dă dovadă de șiretenie abjectă”

19.04.2020 | 21:19
Cornel Dinu acuza interese politice la Dinamo I sa spus de sus dar Negoita da dovada de siretenie abjecta
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a vorbit despre interesele politice de la Dinamo și vrea ca suporterii să se unească și să salveze echipa de la faliment, conform gsp.ro.

Cornel Dinu acuză interesele politice de la Dinamo

Cornel Dinu este deranjat de situația de la Dinamo și acuză interesele politice de la clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare”: „Lui Negoiță i s-a transmis civilizat să lase acest uger de muls! I s-a sugerat de la nivelul de decizie al României.

ADVERTISEMENT

Că-i ajunge cât și-a bătut joc de Dinamo. Să dea echipa! Asta trebuie să înțeleagă și PCH, și Sudul, și «Dinamoviști pentru Dinamo»”.

„Este bine că mai există responsabilitate în societatea românească și mai sunt și oameni cărora nu le e indiferentă soarta fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

I s-a spus de sus, dar patronul dă dovadă de șiretenie abjectă! Ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul, ai câștigat milioane de pe urma acestui club”, a mai spus Cornel Dinu.

„Să dea Dinamo pe un leu + 180.000 de euro, atât!”

Cornel Dinu a continuat și l-a atacat pe Ionuț Negoiță, actualul patron al lui Dinamo: Nu vreau polemică de nici un fel, cu absolut nimeni! Sper ca în ceasul al 12-lea, și fără condiții, să se unească suporterii, spre binele lui Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Ar fi un exemplu de solidaritate ce s-a petrecut rar în istoria fotbalului. Mesajul meu de pace către PCH este dat din noiembrie, un mesaj de pace și de iertare reciprocă.

N-a fost niciun semn până acum de acolo… Până acum, după toate aceste discuții, pentru mine nu sunt semne de unitate, ci de orgolii delirante primare”.

ADVERTISEMENT

„Sunt singurul care știe ce înseamnă să conduci un club de fotbal, dar ca să se reunească așa ceva prin suporteri… Mi se pare o minune! Merg și până acolo încât accept minunea! 

Tocmai de aceea am anticipat răspunsul pozitiv al lui Negoiță de a da Dinamo imediat. Dacă într-adevăr are sentimente umane, ar da Dinamo pentru un leu, pentru câte i-a făcut și cât de profitabil i-a fost clubul.

Plus banii de licențiere. Dacă vrea să dea Dinamo și îi ajunge cât a făcut, dă clubul pe un leu plus banii de licențiere! Restul banilor, datoriile, sunt neîmpliniri sau proasta sa administrare”, a mai spus Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT