Sport

Cornel Dinu, acuze incredibile după FCSB – FC Botoșani: „Un apropiat al clubului i-a spus să joace 2 pauză / 1 final!”

„Procurorul” lansează acuzații grave după victoria roș-albaștrilor în fața celor de la FC Botoșani. O persoană apropiată ar fi primit un pont din partea unui fost jucător al echipei
23.11.2021 | 08:28
Cornel Dinu acuze incredibile dupa FCSB  FC Botosani Un apropiat al clubului ia spus sa joace 2 pauza   1 final
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu face acuzații grave după FCSB-Botoșani. Deși în timpul meciului nu i s-a părut nimic suspect, acesta susține că o persoană apropiată a reușit să câștige nu mai puțin de 12.000 de euro la pariuri după ce a primit un pont din partea unui fost jucător al clubului.

Cică varianta care a fost ca cineva să joace 2 pauză, 1 final. I s-a spus din partea cuiva foarte apropiat de FCSB şi a jucat. Cel care i-a dat pontul e un negustor tot din zona aia şi fost jucător de la FCSB”, a dezvăluit „Procurorul”, în direct la TV.

ADVERTISEMENT

Conduși la pauză, roș-albaștrii au făcut spectacol în repriza secundă. După execuția superbă cu care Valentin Gheorghe a restabilit egalitatea pe tabelă, aceștia s-au descătușat și au înscris de alte două ori, prin Ianis Stoica, respectiv Florin Tănase, consemnând astfel un debut cu dreptul al lui Toni Petrea în noul mandat.

Cornel Dinu iese la atac. Acuzații extrem de grave după FCSB – FC Botoșani

E interesant că meciurile de duminică, de la 18 şi 20:30… Botoşani a făcut un pas în spate interpretabil şi FCSB a făcut două schimbări care au schimbat rezultatul pe final. E o partidă interpretată ca un şoc extraordinar.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut, am aşa o educaţie naivă a corectitudinii în fotbal… Mi s-a părut un joc, în ciuda amiciţiei dintre cele două echipe, un joc corect. Azi am auzit o variantă care m-a lăsat de era să cad de la masă.

Cică varianta care a fost ca cineva să joace 2 pauză, 1 final. I s-a spus din partea cuiva foarte apropiat de FCSB şi a jucat… Jocurile de noroc. A jucat 10 milioane (n.r. – 1.000 de lei).

ADVERTISEMENT

Cineva i-a dat pontul şi a jucat 1.000 de ei şi a luat 120 de milioane (n.r. 12.000 de lei). Cel care i-a dat pontul e un negustor tot din zona aia şi fost jucător de la FCSB.

Dacă vezi golurile din final, e aşa. Nu vreau să dau nume, pentru că pare o oroare să ajungi la o asemenea compromitere a fotbalului. Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu a jucat cu ruptură: „Și-a spălat păcatele”

În altă ordine de idei, Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului dreapta Valentin Crețu pentru devotamentul arătat în meciul de duminica trecută. Acesta a suferit o accidentare în ultimele 20 de minute, dar a insistat să rămână pe teren, chiar dacă durerile erau insuportabile.

La 2-1, Crețu a avut o intervenție à la Baresi. Vă spun ceva care o să șocheze. Crețu, de prin minutul 70, ducea mâna la coapsă. L-am întrebat dacă e bine, a zis că e ok.

Astăzi, medicul nostru a constatat că are o leziune fibrilară de dimensiuni mari, adică are o ruptură. El a jucat cu ruptură. Noi am câștigat meciul ăsta și datorită faptului că Vali Crețu a demonstrat un spirit de sacrificiu cum n-am văzut niciodată în 30 de ani de carieră.

Medicii pot spune că a avut o contractură și în timpul efortului s-a produs ruptura. În orice caz, Crețu și-a spălat păcatele!”, a explicat managerul general al vicecampioanei, potrivit sursei citate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags:
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția