Atunci am girat toate mutările. Am băgat echipa în cantonament de marți, iar echipa de start a fost anunțată cu o oră și 15 minunte înainte. I-am anunțat și pe Badea și Borcea, iar ei au făcut marcaj mai strâns decât Gattuso. S-a jucat corect și la pauză aveam 1-0. La pauză le-am spus să aibă grijă că sunt mulți pe aici care să pregătesc să facă arestări. Era un dispozitiv impresionant, cu 20 de procurori în tribună la Urgență și cu 200 de jandarmo. 

Am auzit că la pauză, cineva de la Pipera, nu Gigi, Giovanni sau Victor, un personaj arestat în „Dosarul Transferurilor” a vrut să plece cu portbagajul plin de bani. Să vină să le arate jucătorilor. Dar i-a zis Nicolae Badea, Stai, bă, cuminte că pleci și cu cătușe de aici. S-a trimis o sumă mare de la CFR Cluj ca să jucăm corect. Cam 40.000 de euro. Fiecare jucător a luat 20.000 de euro și conducătorii cam 15.000 de euro, a spus Cornel Dinu 

Gigi Becali, arestat pentru aceeași culpă

Până la urmă partida Dinamo – Steaua s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru câini. Golurile haitei au fost marcate de Ionel Dănciulescu și Florin Bratu, respectiv Sorin Ghionea. Partida s-a jucat în etapa 33, penultima, și CFR Cluj devenea favorită la titlu în urma rezultatului. La câteva zile, ardelenii se impuneau în jocul cu Universitatea Cluj și luau campionatul. De remarcat că în ziua meciului, oamenii trimiși de Gigi Becali la Cluj cu o valiză care conținea 1,7 milioane de euro au fost arestați de procurori. Banii erau pentru jucătorii Universității Cluj și latifundiarul din Pipera sfârșea condamnat în iunie 2013 pentru dare de mită.

  • 4 mai 2008 a fost data la care s-a desfășurat partida Dinamo – Steaua la care face referire Cornel Dinu