Fotbal intern

Cornel Dinu, acuze grave la adresa lui Marcel Popescu! Ce i-ar fi făcut oficialul oltenilor lui Ilie Balaci

24.10.2018 | 16:29
Cornel Dinu acuze grave la adresa lui Marcel Popescu Ce iar fi facut oficialul oltenilor lui Ilie Balaci

Cornel Dinu a vorbit din nou despre dispariţia lui Ilie Balaci, de data asta folosind acuzaţii extrem de dure la adresa lui Marcel Popescu. Fostul mare jucător al lui Dinamo l-a acuzat pe actualul preşedinte al Celor de la U Craiova că a blocat aducerea în clubul din Bănie a lui Balaci.

Dinu afirmă că fosta glorie a Craiovei venise cu o propunere legată de reorganizarea centrului de copii şi juniori al formaţiei oltene, însă a fost ingnorat iniţial, iar apoi chiar blocat de Marcel Popescu.

Cornel Dinu, acuze grave la adresa lui Marcel Popescu după moartea lui Ilie Balaci: “Prăduitorul ăsta plângea cu lacrimi de crocodil!”

„Mă doare foarte mult dispariţia lui Ilie şi am aflat o chestie foarte urâtă. Aducem toţi imbecilii să vorbească, iar oamenii adevăraţi nu sunt puşi în valoare. El a vrut să facă o echipă de copii şi juniori la CraiovaPăi, băiatul ăsta care îl plângea cu lacrimi de crocodil, prăduitorul ăsta, Popescu (n.r. Marcel Popescu, președinte „U” Craiova), a refuzat să-l aducă pe Ilie! Şi de asta a ales calea exilului. A fost un tip care a ţinut totul în el. Poate învăţăm ceva din această jertfă. Nu ştim să ne punem în valoare elitele, apoi începem cu fel şi fel de lacrimi de crocodil”, a fost declaraţia lui Dinu la Telekomsport.

Ilie Balaci a încetat din viaţă duminică, 21 octombrie, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Balaci a decedat în urma unui infarct, decesul fiind constatat chiar de medicii de pe ambulanţă, înainte ca fostul mare internaţional să ajungă la spital. Cornel Dinu era bun prieten cu Balaci, dinamovistul fiind căpitan de echipă la debutul în naţională al olteanului, lucru care a prlejuit acuzele extrem de dure la adresa lui Marcel Popescu.