Fotbal intern

Cornel Dinu, afirmații uluitoare: „Îmi doresc ca FCSB să câștige campionatul”

26.01.2021 | 11:40
Cornel Dinu afirmatii uluitoare Imi doresc ca FCSB sa castige campionatul
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a declarat în mod surprinzător că vrea ca FCSB să ia campionatul. Totuși, „Mister” a explicat și de ce își dorește ca formația lui Toni Petrea să câștige titlul în acest sezon.

Cornel Dinu este încântat de felul în care FCSB evoluează și vrea ca Dennis Man și compania să fie un exemplu în viitor și pentru restul echipelor din campionat. Dinu a lăudat pentru FANATIK strategia lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Mister” mai crede că un astfel de joc atrage din ce în ce mai mulți suporteri care pot umple stadioanele, nu cum s-a întâmplat în ultima vreme, aceștia fiind alungați, în opinia lui Cornel Dinu, și de meciurile plictisitoare din Liga 1.

Cornel Dinu vrea ca FCSB să ia campionatul

Cornel Dinu a explicat de ce vrea ca FCSB să ia campionatul și recunoaște că formația „roș-albastră” joacă „fotbal spectacol”:

ADVERTISEMENT

„Vreau să câștige FCSB campionatul, pentru că vreau să câștige o echipă spectacol și să arunce și o mânușă către ceilalți, lumea e atrasă de frumos și la fotbal, iar FCSB joacă frumos la ora actuală”, a spus Cornel Dinu la TelekomSport.

„Ai ce să vezi la ei, vezi o fază de joc, vezi o pasă spectaculoasă. Cei care au acum 40 de ani au mai prins meciuri spectaculoase în Liga 1 și cred că le place și lor ce văd. Măcar să-și mai aducă aminte”, a mai spus Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

„Octavian Popescu îmi aduce aminte de Florea Dumitrache”

Cornel Dinu a vorbit din nou despre Octavian Popescu, pe care l-a comparat cu Florea Dumitrache și este încântat de evoluțiile puștiului FCSB-ului: „Am o reflecție, cum zicea bunul meu prieten Alin Buzărin.

Jocul Stelei e singurul cap de afiș care merită urmărit, uneori și jocul lui Budescu. Octavian Popescu are un control bun al mingii și poate să pătrundă rapid. Promite foarte mult, îmi amintește de siguranța posesiei mingii a lui Dumitrache”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu a reușit încă să marcheze pentru FCSB, dar are deja 4 pase decisive pentru formația lui Toni Petrea și a devenit rapid o opțiune bună pentru echipa de start concepută de Toni Petrea, mai ales după accidentarea lui Olimpiu Moruțan.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: