Fotbal intern

Cornel Dinu, atac devastator la Ionuţ Negoiţă: “Este o glumă a sorţii. La Dinamo este o mascaradă infernală”

17.07.2019 | 12:24
Cornel Dinu atac devastator la Ionut Negoita Este o gluma a sortii La Dinamo este o mascarada infernala

Cornel Dinu a lansat un atac devastator la Ionuţ Negoiţă, la scurt timp după ce omul de afaceri a anunţat că va vinde clubul într-o lună. Legenda lui Dinamo a analizat situaţia dezastruoasă a “câinilor”, care au început noul sezon cu o umilinţă în faţa Viitorului.

Cornel Dinu, atac devastator la Ionuţ Negoiţă: “El a luat o jucărie”

După ce a anunţat din nou că are intenţia să vândă clubul, Ionuţ Negoiţă a fost ţinta unui atac devastator din partea lui Cornel Dinu. Fostul intrenaţional a criticat în termeni duri felul în care omul de afaceri s-a ocupat de soarta lui Dinamo, dar şi pe cei ceilalţi membri ai conducerii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

“Doamne Ferește! Domnul Negoiță este o glumă a sorții. Ce se întâmplă la Dinamo este o mascaradă infernală de amatori care nu au absolut nimic comun cu fotbalul profesionist. Ca să o luăm de la început. Domnul Negoiță a luat o jucărie, Dinamo. Declară că a făcut foarte mult. Într-adevăr, a luat-o într-un moment în care Dinamo era aproape de faliment, cu niște reușiți conducători care, totuși, față de domnul Negoiță, aveau avantajul că erau dinamoviști și mai aveau pe lângă ei niște oameni care știau cum se face performanță. Și au făcut performanță la Dinamo. Acum nu mai e nimeni de când a preluat Negoiță. Acolo, principalii oameni cu care s-a atașat la conducere domnul Negoiță sunt niște niște slujbași ai dânsului care verifică să nu plece clientul cu cheia și dacă s-au schimbat cearșafurile în cameră sau dacă s-a plătit nota de plată. Ferească Dumnezeu să mă apuc să vorbesc”, a declarat Cornel Dinu la emisiunea DigiSport Matinal.

Cornel Dinu, atac devastator la Ionuţ Negoiţă
Cornel Dinu, atac devastator la Ionuţ Negoiţă

“Negoiţă nu are pic de demnitate”

Cornel Dinu l-a comparat pe Ionuţ Negoiţă cu Claudio Lotito, patronul lui Lazio, şi a spus că italianul a avut mai multe probleme cu suporterii de-a lungul timpului. “Procuroru'” a susţinut că preşedintele formaţiei din capitala Italiei a fost obligat să meargă cu o maşină blindată din cauza ameninţărilor făcute de ultraşi.

“Ce să înțeleagă domnul Negoiță? L-am cunoscut pe celebrul Lotito de la Lazio la începutul anilor 2000, în diverse circumstanțe politice. La Lazio nu sunt 50 de sălbatici ca în PCH care pun foc. Lotito a mers cu mașina blindată, că era amenințat de fasciștii din galerie că dau cu bombe. Negoiță n-are pic de demnitate”, a precizat Cornel Dinu.