Fotbal intern

Cornel Dinu, atac fără precedent la adresa noilor patroni de la Dinamo: ”A apărut acest off-shore ‘CortaZero’ sau ‘Scurtul zero’”

31.08.2020 | 23:55
Cornel Dinu atac fara precedent la adresa noilor patroni de la Dinamo A aparut acest offshore CortaZero sau Scurtul zero
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu a lansat un atac fără precedent la adresa noilor patroni de la Dinamo, fiind nemulțumit de proiectul prezentat de Pablo Cortacero.

Gruparea din Ștefan cel Mare a fost preluată de investitori spanioli, l-a numit ca antrenor pe Cosmin Contra, iar acesta a anunțat schimbări masive în lot.

ADVERTISEMENT

Însă, redebutul lui Cosmin Conbtra pe banca tehnică a ”câinilor” a fost unul dezastruos, Dinamo fiind învinsă de Chindia Târgoviște, scor 0-1, într-un meci în care nu a avut niciun șut pe poartă.

Noii patroni de la Dinamo, atacați de Cornel Dinu

”Contra, săracul, a fost aruncat în această situație. El avea o situație clară în Spania. A fost o grupare așa-zis dinamovisto-politică transilvană care a presat și a găsit acești patroni. El a vrut să facă bine, a făcut această legătură”, a declarat fostul internațional la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Melero Marin era altceva. Când a fost Melero Marin la Getafe, Cosmin era jucător acolo. Era și Craioveanu acolo. Apoi apare acest off-shore, ‘CortaZero’, ‘Scurtul zero’ în traducere directă”, a fost atacul lui Cornel Dinu la adresa noilor patroni de la Dinamo.

”A avut un discurs mai mult decât ciudat, poate nu s-a tradus. Habla espanol, dar nu tot timpul. Nu era discursul unui om de fotbal. Amănuntele esențiale scapă în continuare. Cosmin a intrat într-o situație foarte grea”, a continuat ”Procurorul”.

ADVERTISEMENT

”De multe ori, timpul vindecării e egal cu cel al îmbolnăvirii. El preia echipa după trei ani dezastruoși, cu achiziții înfiorătoare făcute de Bălănescu, Iorga Antonio. Acum, dacă îl lași singur pe Cosmin, care știe fotbal, se duce undeva în colțul vestiarului și își dă două palme la ce jucători s-au adus acolo.

Acest lot n-are nimic în comun cu tradiția lui Dinamo. Dinamo nu a mai fost condusă de dinamoviști, nu mai are spiritul de respect al jocului și al spectatorilor, de ambiție extraordinară”, a încheiat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii pierdute cu Chindia Târgoviște, Cosmin Contra și-a acuzat proprii jucători de lipsă de atitudine și valoare. Fostul selecționer a anunțat că va exista o ”curățenie” importantă la nivelul lotului.

ADVERTISEMENT