Fotbal intern

N-a mai rezistat! Mătură pe jos cu posibilii investitori de la Dinamo

Cornel Dinu lansează o serie de acuzaţii la adresa lui Adrian Thiess, cel care încearcă să aducă un grup de investitori din străinătate să preia Dinamo.
28.03.2018 | 21:47
Na mai rezistat Matura pe jos cu posibilii investitori de la Dinamo
ADVERTISEMENT

După ce Adrian Thiess l-a atacat pe Cornel Dinu la o emisiune de sport, spunând că fostul jucător al lui Dinamo vorbeşte prostii din cauza vârstei – vezi detalii aici, Mister a ţinut să-i răspundă. Fostul selecţioner al României l-a jignit pe omului de afaceri, numindu-l “Piss”, ceea ce înseamnă “urină” în engleză.

“Menajerul “Piss” are tupeul obraznic să se erijeze în salvatorul lui Dinamo şi să pună la îndoială capacitatea mea de a-i dori binele acestei echipe, ca om în vârstă. Om care a jucat şi a fost în slujba acestui club mai mulţi ani decât vârsta lui. Sunt convins că şi Mircea Lucescu, alături de mine, ia ca pe un compliment aluzia sa mârşavă. Tocmai vârsta şi sudoarea pe care am dat-o pentru Dinamo zeci de ani ne fac să-i simţim pe cei ca tine, “Pissule”, care vor să profite cu orice preţ de bunul naţional care este Dinamo. “Pissule”, pronunţaţi cum vreţi, şi cu virguliţe sub s-ul final care m-a inspirat, vrei binele lui Dinamo condiţionat de un comision, nu-i aşa?”, a spus Cornel Dinu, conform gsp.

ADVERTISEMENT

Ce zice despre Mircea Lucescu

 …despre implicarea lui Mircea Lucescu: “A confirmat că-l interesează acest proiect. Tot ce vrem este ca, alături de concursul zecilor de mii de suporteri, să-i facem mai bine lui Dinamo. Se mai şi dă de gol că îi încurc socotelile. Nu are nimic comun cu simţirea de bun român. Sau chiar de mason, al cărui grad în cazul său e dat mai mult de febra care-l urcă pe pereţi, să mai poată pună mâna pe ceva arginţi.” Citeşte aici de a spus Mircea Lucescu pentru FANATIK.RO despre implicarea la Dinamo Bucureşti. 

“Mânca-i-ar inima câinii!”

…mesajul lui Cornel Dinu pentru Adrian Thiess: “”Pissule”, dacă la ce încerci să faci mai ai tupeul să te afirmi ca bun român, îţi amintesc versul genialului Eminescu: “Cine a îndrăgit străinii, mânca-i-ar inima câinii!”. Ai grijă, suntem atenţi, noi, bunii români care am mai rămas. Eu şi Lucescu, coechipierii noştri, ca şi zecile de mii de români din tribune care lăcrimam când ni se cânta imnul naţional şi jucam pentru poporul nostru. Matale? “

ADVERTISEMENT

…despre ONG din care face parte: După ce am jucat sute de meciuri împotriva unor tribune ostile, sunt antrenat să rezist şi să mai suport un timp halucinaţiile bolnave demne de cămaşă de forţă ale câtorva ca număr nici cât degetele de la o mână. Simt că într-o nouă societate aşezată altfel decât până acum, Dinamo nu mai poate fi jucăria de muls. Am educaţia creştină să uit şi să iert. Accept să se facă în continuare ce a fost bun, scenografii de exemplu, dar într-o organizare normală şi legală. Ce a fost rău şi a indignat zeci de mii de dinamovişti nu se mai poate repeta, cu orice risc. Chiar şi acela al sacrificiului suprem pe lângă care am mai trecut. Sunt ca şi ceilalţi atât de mulţi, precum cântă tribuna ca un testament: câine până la moarte şi dincolo de ea.”