Carousel hot news

Dinu, dezlănţuit. Becali, “dezastrul spiritului”. “Hanca nu e fotbalist”

După meciul cu Sepsi, fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu s-a dezlănţuit, atacând pe cine a prins. Astfel, "Mister" l-a luat în colimator pe Gigi Becali, a comentat transferul...
Autor: George Heisu | 22.08.2017 | 17:18
Dinu, dezlănţuit. Becali,

După meciul cu Sepsi, fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu s-a dezlănţuit, atacând pe cine a prins. Astfel, “Mister” l-a luat în colimator pe Gigi Becali, a comentat transferul lui Florinel Coman la FCSB şi l-a făcut praf pe internaţionalul lui Dinamo, Sergiu Hanca.

despre transferul lui Florinel Coman şi Gigi Becali: “Dezastrul spiritului şi kitsch-ul nu au margini. Este o strategie relativă să tot transferi astfel de jucători. Nu poţi spune despre acest băiat că va ajunge să valoreze 100 de milioane de euro. Am rezerve mari că va ajunge fotbalist. Şi să spui că este al doilea cel mai talentat jucător după Hagi, mai bun ca Mutu, este dramatic. Dar asta se întâmplă când ai de-a face cu necunoaştere şi nepricepere”.

… despre Sergiu Hanca: “Hanca este un fel de propagandist al fotbalului, nu e fotbalist. Mi se părea un jucător realist, dar dacă spune că ăsta a fost un joc bun, înseamnă că a pătruns într-o realitate fictivă, care este doar în mintea lui. Este un propagandist, nu un jucător realist, care ştie ce e în jurul lui”.

Cornel Dinu atacuri. “Uul dintre cele mai penibile meciuri din istorie”

Fostul antrenor şi jucător al lui Dinamo, Cornel Dinu, a fost extrem de acid şi la adresa elevilor lui Cosmin Contra, după victoria la limită în faţa nou-promovatei Sepsi Sf. Gheorghe.

“Acesta este unul dintre cele mai penibile meciuri pe care le-am văzut în istoria lui Dinamo. Echipa nu a putut ieşi din viteza a doua şi nu a schimbat ritmul. S-a chinut. Prima repriză a fost groaznică. La cum arată prezentul, pentru Dinamo este mai bine că viitorul pare că nu există”, a declarat Dinu.

“Mister” e de părere că echipa din acest sezon este departe valoric de cea care încheia în forţă campionatul în vară. “La Dinamo este o criză de calitate, din toate punctele de vedere. Este departe de ce juca echipa la venirea lui Contra. Echipa este largă şi nu există circulaţie, nu am văzut nicio combinaţile clare din care să apară o ocazie. Unii dintre jucători nu au ce căuta pe iarbă. Strategia trebuie să fie alta, trebuie investit în jucători tineri, de viitor”, a spus Dinu la TV Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!