Fotbal intern

Cornel Dinu cere demisia lui Cosmin Contra: ”Îi strângem mâna şi la revedere, indiferent ce s-ar întâmpla”

22.10.2019 | 10:53
Cornel Dinu cere demisia lui Cosmin Contra Ii strangem mana si la revedere indiferent ce sar intampla
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional Cornel Dinu a cerut demisia selecționerului echipei naționale a României, Cosmin Contra, după ce șansele ”tricolorilor” la calificarea la Campionatului European din 2020 din preliminariile clasice au scăzut dramatic. Fostul antrenor le cere șefilor Federației Române de Fotbal să caute cât mai repede un alt selecționer.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.97 este cota pentru ”gazdele câștigă prima repriză” la meciul Croația – Slovacia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu cere demisia lui Cosmin Contra: ”E o incompetenţă crasă”

”Cât mai are băiatul ăsta? Mai are două meciuri! Îl lăsăm, ştim foarte bine, îi strângem mâna şi la revedere, indiferent ce s-ar întâmpla. Eu calculam ceva de maniera, dacă vine cineva nou, poate reuşeşte un suflu cu totul altul pentru cele două partide decisive care ne aşteaptă şi în care avem şanse foarte puţine. Sau chiar dacă mai aveam şanse, a făcut-o, mergem mai departe cu altul”, a fost mesajul lui Cornel Dinu prin care cere demisia lui Cosmin Contra.

”E o incompetenţă crasă din partea Federaţiei că un caz de indisciplină (n.r. – Contra l-a înjurat pe Pușcaș la meciul cu Norvegia) nu îl trimiţi la o comisie tehnică. Păi uită-te şi tu la comisia asta tehnică… este de Daciadă. Cu excepţia a doi, trei care au mai antrenat, Ţicleanu, Stoichiţă, Dumitriu, restul sunt copii şi juniori de Daciadă. Asta e comisie tehnică? Situaţia asta este inacceptabilă, inadmisibilă şi fără precedent în fotbalul mondial, maniera respectivă este incalificabilă”, a mai spus Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Cosmin Contra le dă indicații jucătorilor naționalei Romîniei în meciul cu Spania

Hagi i-a luat apărarea lui Contra

Selecționerul Cosmin Contra a avut o serie de ieșiri necontrolate la meciul România – Norvegia 1-1 din etapa a opta a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. El l-a înjurat ca la ușa cortului pe George Pușcaș după ce atacantul a ratat un penalty la scorul de 0-0 și apoi a dat cu pumnii în plexiglas-ul de la banca de rezerve, dar și-a cerut scuze pentru această atitudine.

Cosmin Contra a fost aspru criticat după întâlnirile cu Insulele Feroe și Norvegia, unul dintre puținii oameni care i-a luat apărarea fiind antrenorul formației FC Viitorul, Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT