Sport

Cornel Dinu, circumspect în privința refacerii lui Florinel Coman: „Imposibil! Evaluarea a fost greșită de la început”

Cornel Dinu este circumspect în privința refacerii lui Florinel Coman după ce căpitanul FCSB-ului a fost tratat la Belgrad de celebra Marijana Kovacevic.
15.08.2022 | 22:55
Cornel Dinu circumspect in privinta refacerii lui Florinel Coman Imposibil Evaluarea a fost gresita de la inceput
Cornel Dinu, circumspect în privința refacerii lui Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că o ruptură musculară de 18 centimetri nu poate fi tratată rapid, ci în trei luni, considerând că evaluarea inițială a fost greșită. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florinel Coman a suferit o ruptură musculară.

Cornel Dinu, circumspect în privința refacerii lui Florinel Coman

Cornel Dinu este circumspect în privința refacerii lui Florinel Coman, după ce acesta a fost tratat de Marijana Kovacevic, „vraciul fotbaliștilor”. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florinel Coman a plecat de urgență la Belgrad pentru a fi tratat:

ADVERTISEMENT

„Imposibil! E o evaluare greșită de la început. O ruptură musculară de 18 centimetri se reface în trei luni de zile. Probabil că acolo, din ce știu eu, tratamentul pe care îl face Marijana nu elimină ruptura, ci acoperă durerea leziunii”.

Cornel Dinu a analizat și partida dintre FCSB și Chindia, scor 3-2, fiind de părere că este inadmisibil pentru o formație cu pretenții să primească două goluri în superioritate numerică.

ADVERTISEMENT

„Am deschis televizorul când deja Chindia nu mai juca cu Neguț. Chindia e într-o formare în momentul de față.

Tamm și Bouhenna sunt destul de greoi și ca să ajungi pe superioritate numerică să primești două goluri e inadmisibil pentru o echipă cu pretențiile pe care le are FCSB, în special pe zonă defensivă.

ADVERTISEMENT

Sigur, după aceea au revenit, la Chindia sunt și niște lucruri cam nebuloase după cum au plecat unii jucători sau cum au fost împrumutați”, a spus Cornel Dinu, la TV OrangeSport.

MM Stoica a explicat cum Marijana l-a pus pe picioare pe Florinel Coman

MM Stoica a explicat felul în care a fost tratat Florinel Coman în Serbia, dezvăluind că până și Marijana Kovacevic a fost uimită de cât de repede l-a făcut bine pe căpitanul „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„M-a sunat team-managerul nostru, Marius Ianuli, şi mi-a spus că până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit, într-un timp atât de scurt, să-i reducă ruptura. A redus-o la şapte. El deja urcă scările alergând. 

Din punctul de vedere al Marijanei, va fi bun de joc. El va fi sănătos. Marijana are un gel special, al cărui îngrediente le ştie doar ea, care conduce curentul mult mai performant decât un gel normal”, spunea MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT