ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cornel Dinu comentează implicarea lui Thomas Neubert la FCSB: „Programul de pregătire a avut niște sincope”

Autor: Andrei Șchiopu | 22.03.2021 | 22:19
Cornel Dinu comentează implicarea lui Thomas Neubert la FCSB: „Programul de pregătire a avut niște sincope”
Cornel Dinu comentează implicarea lui Thomas Neubert la FCSB: „Programul de pregătire a avut niște sincope”. Sursă foto: sportpictures.eu

Cornel Dinu a comentat implicarea lui Thomas Neubert la FCSB și remarcă programele de pregătire pe care le-a folosit, însă vorbește și despre sincopele care au apărut în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Mister” a vorbit și despre o experiență neplăcută pe care a trăit-o pe vremea când era fotbalist, când s-a supărat pe doctorul echipei, după administrarea revitalozei, substanță exclusă din fotbalul profesionist la trei ani distanță de la momentul povestit.

Cornel Dinu crede că Thomas Neubert a mai scăzut din intensitatea metodelor de pregătire la FCSB în ultima perioadă, mai ales că majoritatea jucătorilor de la echipa lui Toni Petrea sunt foarte tineri, motiv pentru care FCSB nu a mai arătat un fotbal frumos, cum arăta în prima parte a sezonului, până la meciul cu CFR Cluj.

Cornel Dinu a comentat metodele de pregătire ale lui Thomas Neubert la FCSB

Cornel Dinu a vorbit despre metodele de pregătire ale lui Thomas Neubert la FCSB, povestind și o întâmplare trăită în perioada în care juca fotbal: „Plecând de la ideea că Neubert provine de la baza de la Frankfurt, părerea mea e că există un anumit proces de fortificare și, să spunem în glumă, prin vitaminizare. Aceste substanțe ajutătoare, să le numim, aruncă în luptă niște rezerve în organism.

ADVERTISEMENT

Problema care se pune sunt consecințele. Am trăit așa ceva, l-am luat pe doctor la pauza unui meci cu Aston Villa și îmi venea să-l iau la bătaie în vestiar. Mi-a fost rău la pauză, am vomat de la revitaloză, care după trei ani a fost scoasă”.

„Poate că Neubert a scăzut la un moment dat pregătirea, nu e ușor să identifici și să lucrezi cu niște tineri. Părerea mea e că pe undeva programul de pregătire a avut niște sincope la FCSB, de aici și acea cădere de care vorbeam”, a spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

„Moruțan trebuia să explodeze!”

Basarab Panduru a comentat evoluția lui Olimpiu Moruțan, despre care spune că era de așteptat ca el să „explodeze” la FCSB în actualul sezon: „E normal ce se întâmplă cu Moruțan. E al treilea an la FCSB, trebuia să explodeze. Încă are o problemă.

ADVERTISEMENT

Sunt diferențe mari de la meci la meci, încă nu reușește să aibă o constanță. FCSB-ul a avut o perioadă în care a jucat fotbal, în care i-am lăudat, dar în ultima vreme nu mai jucase mai nimic.

Acum, la meciul cu CFR, am avut impresia că s-a revenit la fotbalul ăla frumos, cu care ne obișnuise în prima parte a campionatului”.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!