Fotbal intern

Cornel Dinu, comparație bizară după Dinamo – FCSB 0-1: „Seamănă cu Hitler al lui Charlie Chaplin”

04.02.2021 | 23:28
Cornel Dinu comparatie bizara dupa Dinamo  FCSB 01 Seamana cu Hitler al lui Charlie Chaplin
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a comentat prestația lui Dinamo în înfrângerea 0-1 cu FCSB și a criticat în termeni duri atitudinea liniei defensive a lui Jerry Gane la faza golului marcat de Florin Tănase. 

„Mister” se declară amuzat de modul în care oamenii din apărarea „câinilor” au stat în fața căpitanului roș-albaștrilor, care i-a înșirat pe rând înainte de a-l învinge pe Eșanu, care are și el partea sa de vină prin întârzierea cu care a plonjat pe o minge totuși previzibilă.

ADVERTISEMENT

N-a scăpat de judecata „Procurorului” niciunul dintre fundașii lui Dinamo, începând cu cel mai slab în meciul cu FCSB, Andrei Radu și continuând cu ceilalți vinovați la golul care a adus , până la urmă, victoria liderului din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB.

Cornel Dinu, comparație bizară după Dinamo – FCSB 0-1: „Seamănă cu Hitler al lui Charlie Chaplin”

Dinamo a pierdut cu 0-1 derby-ul jucat cu FCSB chiar în Ștefan cel Mare, iar Cornel Dinu s-a simțit dezamăgit totaul de prestația defensivă a clubului de care se declară atașat pe viață.

ADVERTISEMENT

El a ironizat, în stilu-i caracteristic, atitudinea apărătorilor „alb-roșii” în partida cu rivalii „roș-albaștri”. Nimeni nu a scăpat de criticile lui „Mister”, însă afirmațiile despre unul dintre fundașii lui Dinamo atrag atenția în mod deosebit. Cel vizat este Andrei Radu și… mustața lui, care-i amintește lui Dinu de… Adolf Hitler”

„Tănase pleacă din partea stângă, de lângă Radu, care seamănă cu Hitler tânăr, caporal în Primul Război Mondial și apoi cu imaginea creată de Charlie Chaplin în filmul său «Dictatorul», după care Puljic greșeșete că nu iese, Bejan este tren oprit în gară” – Cornel Dinu

„Nici Filip are și el deficiențe de apărare, nu stă deloc bine cu interpretarea fazelor. Când pătrunde un adversar, mă duc în el, nu mă duc într-o parte să mă retrag, că e moarte sigură” – Cornel Dinu

„Maniera de a acționa a liniei defensive a lui Dinamo a fost cel puțin hazlie, dar așa sunt eu mai pretențios. Dinamo nu a avut în ultima vreme un cap limpede” – Cornel Dinu

Crede că fanii ar fi ajutat-o pe Dinamo: „Măcar un egal”

Deși nu crede că valoarea fundașilor lui Dinamo se ridică la nivelul standardelor clubului din Ștefan cel Mare, Cornel Dinu este de părere că absența fanilor i-a afectat puternic pe alb-roșii.

ADVERTISEMENT

Într-un editorial scris în exclusivitate pentru FANATIK, „Mister” a punctat rolul important pe care l-ar fi putut juca suporterii la un astfel de derby și crede că Dinamo ar fi avut șanse bune la o remiză, dacă tribunele nu erau goale.

„Cred că dacă suporterii «câinilor roșii» ar fi fost în tribune, teribila lor forță de susținere a echipei ar fi putut să așeze pe tabela de scor măcar un egal. C-așa-i în fotbal… Ades, pe aripile încurajărilor tribunei, carul mic răstoarnă carul mare”, a punctat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT