Fotbal intern

Cornel Dinu dă de pământ cu transferurile lui Dinamo: ”Seamănă cu morsele din Antarctica”

09.03.2021 | 08:28
Cornel Dinu da de pamant cu transferurile lui Dinamo Seamana cu morsele din Antarctica
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Cornel Dinu dă de pământ cu transferurile făcute de Dinamo București, după remiza din meciul cu FC Voluntari, din etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1.

”Procurorul” i-a pus la zid pe Magaye Gueye şi Jonathan Morsay, despre care a spus că nu știe cum au ajuns în curtea ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Jerry Gane nu a obținut decât un 1-1 pe terenul Voluntariului, deși a jucat o jumătate de oră în superioritate numerică.

Transferurile de la Dinamo, criticate aspru de Cornel Dinu

Nemulțumit de jocul prestat de Dinamo, și în special de jucătorii străini transferați în ultima perioadă, Cornel Dinu a avut o replică memorabilă atunci când a vorbit despre suedezul Jonathan Morsay, jucător adus sub formă de împrumut de la Chievo Verona.

ADVERTISEMENT

”Cu greu cred că poţi aduna şapte pase pe care le-a dat. Nu ştiu cum pot fi aduşi asemenea jucători. Morsay… Nu se poate aştepta dezgheţul, pentru că seamănă cu morsele din Antarctica”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

În analiza întâlnirii de la Voluntari, ”Procurorul” a făcut o paralelă interesantă cu torturile din vremea comunismului: ”Meciul, mai puţin terorizant decât vreo două meciuri pe care le-am văzut. Veritabile probe de rezistenţă, asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova, la cercetări penale”.

ADVERTISEMENT

Dinu l-a luat la mișto pe Steliano Filip

”Un meci care a părut fotbal. Dinamo nu mai e de mult echipa din Obor, din Iancului, din Ştefan cel Mare. E o prelungire a Colentinei. Acolo e totuşi o Mănăstire interesantă. Prelungirea Colentinei cu Voluntari, la nivelul ăsta s-a ajuns”, a mai spus Cornel Dinu.

Fosta legendă a clubului Dinamo l-a ironizat pe fundașul Steliano Filip pentru reușita superbă din meciul cu Voluntari, pe care a comparat-o cu una a lui Roberto Carlos, însă nu crede că jucătorul lui Jerry Gane va mai reuși un astfel de gol în viitor.

ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu a avut o declarație halucinantă la finalul meciului, în care a declarat că vrea să câștige cât mai multe meciuri cu Dinamo pentru a spera la play-off În urma remizei de la Voluntari, dinamoviștii au rămas pe locul 13 în campionat, cu 27 de puncte acumulate în 26 de meciuri.

ADVERTISEMENT