Fotbal intern

Cornel Dinu, declaraţie genială: “Luţu e singurul de acolo care ştie fotbal, dar nu are continuitate”

30.10.2018 | 11:14
Cornel Dinu declaratie geniala Lutu e singurul de acolo care stie fotbal dar nu are continuitate

Cornel Dinu a analizat situaţia de la FCSB şi a spus că singurul de la club care se pricepe la fotbal este Ionuţ Luţu, pe care Gigi Becali a anunţat că are în plan să-l pună antrenor după ce va termina cursurile şcolii de specialitate. Nicolae Dică rămâne la “roş-albaştri” în condiţiile în care nu are libertatea pe care şi-o doreşte, după cum a şi declarat, iar dinamovistul a oferit o declaraţie genială atunci când a discutat acest aspect.

“E prea mult ce se întâmplă la FCSB, mă refer la apariţia lui Roman pe postul de apărător stânga. De la FCSB, singurul care ştie fotbal şi care ar putea să facă ceva este Luţu. Dar nu are continuitate, nu s-a apucat să facă meseria asta de la început. Glumesc.

Declaraţia genială a lui Cornel Dinu

Îl ştiu, l-am cumpărat eu la Naţional cu 6 milioane de la Slatina. E un tip inteligent, un tip loial, un tip de caracter. Iar Luţu ştie mai mult fotbal decât toţi cei de acolo. Dar el, săracul, e şofer. Stă pe acolo, ia mâncarea din Dorobanţi… E un băiat minunat”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

FCSB a terminat sezonul regular pe locul doi, la două puncte de liderul CFR Cluj, iar Becali a anunţat că până la finalul returului nu se mai bagă la echipă.

Valeriu Argăseală, Ionel Luţu şi Gigi Becali în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Botoşani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, duminică 2 septembrie 2018.
Valeriu Argăseală, Ionel Luţu şi Gigi Becali în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Botoşani, din cadrul Ligii 1 Betano

A ironizat şi pe cei de la Dinamo

Cornel Dinu a oferit o declaraţie tare şi atunci când a discutat despre remiza lui Dinamo de la Chiajna, locul pe care îl ocupă în clasament şi jucătorii care au fost aduşi: “Trebuie să te gândeşti: l-am adus pe Katsikas. Are mobilitate? Nu. Are marcaj? Nu. Dă cu capul? Nu, pentru că nu sare. Îi bagi ziarul sub picior şi abia se desprinde de la pământ. Plasament are? Nu. Păi de ce îl iau, domnule? La vremuri noi, impostori noi”, a declarat Rednic la Telekom Sport.