"Burleanu să aibă bunul simţ şi să nu mai candideze! Nu mai are nicio şansă"

frf, ionut lupescu, razvan burleanu, cornel dinu

Ionuţ Lupescu va candida la şefia Federaţiei Române de Fotbal, iar Cornel Dinu a vorbit despre ce înseamnă acest lucru.

Cornel Dinu este de părere că Răzvan Burleanu ar trebui să renunţe la ideea de a mai avea un nou mandat în fruntea FRF şi chiar să nu se mai gândească măcar să candideze: "Această candidatură a lui Ionuţ Lupescu este o şansă mare pentru fotbalul românesc! Sper ca în ceasul al 14-lea, Burleanu să aibă bunul simţ şi să nu mai candideze. Ar fi o mare obrăznicie să creadă că mai are vreo şansă în faţa lui Lupescu la alegeri.

"A avut iniţiative"

Cât timp a fost în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Lupescu a avut iniţiative care au fost regăsite şi în cadrul Federaţiilor din alte ţări care se respectă. Din păcate, unele strategii ale lui l-au deranjat pe Mircea Sandu, care a decis să le ţină închise în sertar", a spus Cornel Dinu pentru GSP.RO.

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, motivând că vrea să ajute la ridicarea nivelului fotbalului românesc: "Astăzi în mod oficial intru în această luptă pentru a candida la FRF. E o decizie pe care nu a fost uşor să o iau, pentru că am luat-o cu inima şi nu cu capul. Şi totuşi am hotărât că în viaţă mereu mi-au plăcut provocările şi şi aceasta a fost o provocare destul de mare. Am vorbit cu Gică Popescu şi cu Hagi şi acum important e să mă susţină cei care vor vota. În zilele următoare veţi vedea. Am să vă prezint absolut tot. Cred că e suficient timp să mă plimb în toată ţara şi să cunosc absolut toţi membri. Eu nu am treabă cu oamenii din federaţie. Eu am treabă cu oamenii care votează. Pentru ei am venit.

Nu există nicio garanţie când te bagi într-o campanie, dar am făcut-o pentru că uneori în viaţă trebuie să ieşi din zona de confort. Mie îmi era destul de bine acolo unde eram, dar cred că sunt destul de matur şi în putere să mai pot să schimb ceva. Toată lumea trebuie să fie implicată, oamenii din fotbal, media, suporterii, pentru că altfel lucrurile nu se pot mişca", a spus Lupescu.