Fotbal intern

Cornel Dinu, despre fanii lui Dinamo care încearcă să salveze clubul: „Stați puțin… Cui îi dăm banii?”

14.04.2020 | 10:38
Cornel Dinu despre fanii lui Dinamo care incearca sa salveze clubul Stati putin Cui ii dam banii
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, fosta glorie a lui Dinamo, îi felicită pe suporterii „câinilor” pentru că încearcă să salveze clubul, dar critică întreaga conducere despre care spune că bagă banii în buzunar conform realitateasportivă.net.

Cornel Dinu îi felicită pe fanii lui Dinamo pentru inițiativă

Cornel Dinu a vorbit despre gesturile frumoase pe care fanii lui Dinamo le fac pentru a salva clubul și îi laud, dar este supărat pe conducerea „alb-roșilor”, despre care spune că bagă banii în buzunare:

ADVERTISEMENT

Și formațiunea din care fac eu parte, „Dinamoviști pentru Dinamo”, este dispusă să ajute, dar lucrurile sunt mult mai complicate.

Pentru că și ceilalți care au ajutat Dinamo, care este un act de apreciat, Peluza Cătălin Hîldan sau „Doar Dinamo București ”trebuie să înțeleagă că nu salvăm o corabie al cărei cârmaci conduce în stânci și o naufragiază, dacă nu a naufragiat-o deja”.

ADVERTISEMENT

„Aici trebuie o anumită responsabilitate. Lucrurile trebuie așezate cu totul altfel. Nu sunt adeptul și nu se poate ca suporterii să conducă o societate fotbalistică”, a mai spus Cornel Dinu.

„Dăm banii unuia care îi bagă în buzunar”

Cornel Dinu a continuat și a atacat conducerea pentru situația de la Dinamo: Ei participă, au și ei un punct de vedere, dar atâta timp cât cei care se folosesc de ei nu-i bagă în seamă.

ADVERTISEMENT

Vă dau un exemplu: se iau decizii fictive. Se iau decizii de către cel care conduce, iar membrii din Consiliul de Administrație semnează doar că au luat la cunoștință.

O societate trebuie să asculte toate părțile implicate. Pentru că și amărâții aia de la PCH nu au strâns ușor 100 de mii de euro pe care i-au dat. Văd că se mai zbat în continuare, jos pălăria într-un fel, dar stai puțin… cui îi dăm banii?”.

ADVERTISEMENT

„Dăm banii unui care îi bagă în buzunar și care de la el nu a băgat nimic și a făcut doar o simplă afacere? Lucrurile trebuiesc așezate cu totul altfel, cu responsabilitate, plecând de la ceea ce spun:

Eu am îmbrățișat acest proiect în urmă cu trei ani de zile pentru că trăim într-o societate muribundă, dar ei (n.r. – suporterii) nu pot să conducă  și nu se întâmplă asta nicăieri în lume”, a încheiat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT