Sport

Cornel Dinu, despre numirea lui Mircea Rednic la Dinamo: ”Speranța de la el este să aducă niște jucători”

Dinamo a suferit o nouă umilință la Craiova, iar Cornel Dinu aștepată numirea lui Mircea Rednic ca antrenor și a explicat ce poate face acesta.
28.09.2021 | 10:28
Cornel Dinu despre numirea lui Mircea Rednic la Dinamo Speranta de la el este sa aduca niste jucatori
ADVERTISEMENT

”Câinii” sunt la pământ din toate punctele de vedere, au pierdut fără drept de apel meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-5, și sunt pe penultimul loc în clasament.

Toate speranțele se leagă de întoarcerea ”Puriului”, FANATIK aflând că sunt șanse mari ca acesta să fie pe banca tehnică la întâlnirea cu UTA Arad, din etapa a 11-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Ce așteaptă Cornel Dinu să facă Mircea Rednic la Dinamo

Dezamăgit de prestația avută de Dinamo la întâlnirea cu Universitatea Craiova, fostul mare fotbalist Cornel Dinu așteaptă cu nerăbdare numirea lui Mircea Rednic, în nsperanța că acesta va aduce câțiva jucători de calitate.

”Dacă timpul ar sta pe loc, ar fi mai bine pentru toată lumea. Eu mi-l aduc aminte pe Rednic în 2007, am vorbit de curând cu el. În ultimii ani nu a mai confirmat. Rednic e bine pregătit din punct de vedere tehnic, pentru mine era realmente o plăcere să văd antrenamentele lui. Făcea antrenamente logice, eficiente.

ADVERTISEMENT

Cunosc foarte bine situaţia lui Mircea Rednic. Pentru un antrenor este teribil de important cum se manifestă la înfrângere, pentru că în vestiar, jucătorul suferă. Speranţa care poate să existe la Rednic este de a aduce nişte jucători”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Dinu, frustrat după eșecul de la Craiova

Fostului internațional nu îi vine să creadă în ce situație a ajuns Dinamo, care în acest sezon a înregistrat cele mai drastice eșecuri în derby-urile cu FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mai mult, “câinii” au ajuns la şapte înfrângeri consecutive, egalând cea mai neagră serie din istoria echipei, cea din sezonul 2002-2003. Atunci, Dinamo a avut şapte înfrângeri la rând şi nouă meciuri fără victorie cu Ioan Andone pe bancă.

”Sufăr pentru că este unic în istoria lui Dinamo. Stăteam şi mă gândeam că nimic nu este întâmplător. La Dinamo se trăieşte efectul ultimilor ani”, a mai spus Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Rednic, libertate totală la transferuri

După demiterea lui Dario Bonetti, conducătorii clubului Dinamo l-au numit interimar pe Sorin Colceag, dar au început negocierile cu Mircea Rednic, acesta acceptând inițial să vină din iarnă, dar în cele din urmă fiind de acord să se înhame la muncă încă de acum.

FANATIK a aflat că tehnicianul în vârstă de 59 de ani va avea un salariu lunar de 10.000 de euro la Dinamo. ”Puriul” s-a înțeles pentru un contract valabil până în vara anului 2023.

Un detaliu extrem de interesant este că Mircea Rednic va avea libertate totală la transferuri și la construirea echipei. Astfel, antrenorul își va începe al cincilea mandat pe banca celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT