Fotbal intern

Cornel Dinu, despre omul care a făcut transferurile la Dinamo. “Impresarul de la 3 Sud-Est, băieţii ăia care zic că fac muzică!”

12.12.2018 | 12:30
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Stan, omul care a făcut transferuri la Dinamo

Cornel Dinu a avut o reacţie dură la adresa omului care a făcut transferurile la Dinamo în perioada de mercato din vară. După ce Mircea Rednic a reuşit să scape de Jaime Penedo şi Armando Cooper, “Procurorul” l-a atacat pe Mihai Stan, fostul impresar al trupei de muzică 3 Sud- Est, cel care i-a adus pe fotbaliştii din Panama în “Ştefan cel Mare”.

Cornel Dinu a profitat de situaţia în care s-a ajuns la Dinamo şi l-a ironizat pe Mihai Stan, în contextul în care gruparea pregătită de Mircea Rednic a ajuns să se lupte la retrogradare cu jucătorii aduşi de el. Mai mult, fostul selecţioner al echipei naţionale a României nu a avut milă de Katsiklas, Popovici şi Popescu, despre care susţine că sunt “glume” de jucători.

Cornel Dinu, atac la omul care a făcut transferurile la Dinamo

Cine i-a adus pe băieții aștia din ziua de azi la Dinamo? Pe Penedo si pe amărâtul ăla (n.r. – Armando Cooper) a cărui singură legătură cu fotbalul e că poartă numele testului facut la NASA și pe care îl dădeam noi după ’70, ca să avem capacitatea legală de a juca. I-a adus impresarul de la 3 Sud-Est, băieții ăia care zic că fac muzică. Ăla se ocupă și de fotbal și a adus din Panama jucători. Măcar dacă luam planul ăla de canal, să facem canalul Giurgiu – București, eram mai câștigați de 200 de ori. Aici s-a ajuns în fotbal“, a spus Cornel Dinu la Digi Sport.

Mihai Stan, stânga, cu 3 Sud-Est şi Horia Brenciu
Mihai Stan, stânga, cu 3 Sud-Est şi Horia Brenciu

Cornel Dinu a vorbit şi despre situaţia în care se află Mircea Rednic şi crede că “Puriul” trebuia să înceapă curăţenia la Dinamo cu fotbaliştii din apărare.  Eu cred că ar fi trebuit să înceapă, ca la orice echipă, cu câțiva oameni din apărare. Avea “glumele” alea de jucători. Trebuia să înceapă cu Katsikas, cu Popovici, Popescu, a mai spus Cornel Dinu.

Vezi aici răspunsul lui Mihai Stan, impresarul care i-a adus pe Jaime Penedo şi Armando Cooper la Dinamo, pentru Cornel Dinu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri