Cornel Dinu, despre ultimele mutări la Dinamo: “Peluza jigneşte memoria lui Hîldan”

Cornel Dinu, despre ultimele mutări la Dinamo: “Peluza jigneşte memoria lui Hîldan”
Cornel Dinu se opune celor din Peluza "Cătălin HÎldan"

Cornel Dinu contestă includerea “Asociației Peluza Cătălin Hîldan” în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo şi susţine că membrii acesteia nu sunt reprezentativi pentru fanii lui Dinamo.

“E complet nejustificat ce au făcut. Sper ca domnul Negoiţă să se răzgândească. Niciodată nu am fost de acord cu aceste personaje care s-au erijat în conducătorii suflării dinamoviste. Ideea lor, dacă a fost bună iniţial, s-a transformat treptat în ceva josnic, care jigneşte memoria lui Cătălin Hîldan. E o răutate feroce din partea unui grup infim. Reprezintă un nucleu, ideea a fost lansată ca o societate comercială. Nu e ceva caritabil, e pentru a face bani pentru câţiva nelegiuţi. În Peluza Cătălin Hâldan au rămas foarte puţini susţinători ai acestei idei a lui Cătălin Hâldan şi a cinstirii memoriei sale. Astfel de acţiuni nu au nimic în comun nici cu legislaţia României, nici cu legalitate şi cu nimic din punct de vedere moral. S-a făcut un apel la unitate, dar, din păcate, nu s-a înţeles asta. Orgoliile şi interesele meschine ale unora sunt mai puternice şi îi domină pe câţiva, care au rămas singuri în Peluza Cătălin Hâldan şi care nu vor să dea osul pe care l-au ros de-a lungul timpului. Şi prin slăbiciunea unor conducători de-a lungul timpului. Au nişte năravuri care compromit ideea de dinamovism”, a declarat Cornel Dinu, la o televiziune de sport.

Asociaţia Peluza Catalin Hîldan s-a înfiinţat în anul 2011 și a fost fondată de fanii din peluza care poartă numele fostului căpitan al “câinilor”.

Cornel Dinu reprezintă rivalii celor de la “Peluza Cătălin Hîldan”

Demersul vine în contextul în care a izbucnit un scandal între PCH și “Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, susţinută de Cornel Dinu:  “Am intrat în această întreprindere foarte grea, creată de câţiva dinamovişti, cu foarte multă atenţie, pentru că ştiu cu cine avem de-a face şi pentru că încă nu suntem pregătiţi de un anumit altruism pus în sluba binelui comun sau al unor idei. Dar când i-am cunoscut pe aceşti oameni, ştiind în linii mari ce se întâmplă la Dinamo, am încercat să fac şi eu ceva bun pentru Dinamo, aşa cum poate şi Dinamo m-a ajutat pe mine. Mă aşteptam, însă, la aceste necazuri care vin. Nu sunt deprimat, dar sunt uşor mâhnit pentru această dezbinare între suporteri şi de la nivelul conducerii lui Dinamo. Se confirmă răul care ne domină şi orgoliile delirante”, a precizat “Procurorul”.

Închide ×