Fotbal intern

Cornel Dinu, detalii despre planurile ADPD cu Dinamo. “Primul pas trebuie făcut de suporteri!” Ion Țiriac a refuzat să investească la trupa din “Groapă”. VIDEO

06.11.2019 | 15:34
Cornel Dinu detalii despre planurile ADPD cu Dinamo Primul pas trebuie facut de suporteri Ion Tiriac a refuzat sa investeasca la trupa din Groapa VIDEO
ADVERTISEMENT

După ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi niciun ban la Dinamo și că este dispus să renunțe la club pentru un leu, Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo (APDP) a emis un comunicat prin care își arată interesul pentru pachetul majoritar și chiar a anunțat că negocierile cu afaceristul de la RIN sunt avansate. Astăzi, Cornel Dinu, actorul Răzvan Opea și „Profesorul” Mihnea Ionescu, trei dintre membrii fondatori ai ADPD, au organizat o conferință de presă pentru a discuta despre acest subiect.

UPDATE 6.11.2019, ora 16:10. Conform declarației lui Răzvan Oprea, în prima oră de funcționare a site-ului ADPD, adică în prima oră de înscriere a acelor „socios” care doresc să cotizeze pentru preluarea clubului Dinamo, numărul acestora a fost de 63.

ADVERTISEMENT

UPDATE 6.11.2019, ora 15:30. Cornel Dinu a vorbit despre planurile Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo și a dezvăluit c ă a discutat cu Mircea Lucescu în legătură cu situația în care se află clubul din Șoseaua „Ștefan cel Mare” și că „Il Luce” i-a transmis că îi susține în acest nou proiect. „Procurorul”  a declarat, totodată, că a încercat să-l aducă alături de ADPD și pe Ion Țiriac, dar fostul hocheist-tenisman a refuzat.

„Suntem vreo 7-8 care am venit aici şi care nu vrem decât binele lui Dinamo. Această societate nu va conduce Dinamo. Chiar acum o oră, înainte să vin aici, am vorbit cu prietenul meu Mircea Lucescu şi mi-a spus: «Cornele, sunt alături de voi, daţi-i drumul la treabă!». Este oricând binevenit alături de Dinamo prin competenţa lui fotbalistică incontestabilă. Contez şi rog, cum mă rog în fiecare seară la Dumnezeu de mic, dar accept şi rugăciunea celorlalţi care mai sunt gâdilaţi de codiţele lui Satana, cum mai se întâmplă prin Pipera, dar e tot credincios de-al nostru şi trebuie să-l respctăm, mă rog ca să se înţeleagă că primul pas trebuie făcut de suporteri, să vină, printr-o cotizaţie minimă, alături de echipă. Nea Ion (n.r. Ion Țiriac) mi-a spus: «Domnule Ministru, acum nu mă interesează! Te îmbrăţişez!»”, a declarat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Lansarea oficială a proiectului propus de Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo, prin care se încearcă strângerea celor 500.000 de euro ceruți de actualul patron drept garanție pentru a putea intra în posesia clubului.

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 6. November 2019


“Lansarea oficială a proiectului socios propus de Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo va avea loc miercuri, 6 noiembrie, ora 14:00, la Stadionul Dinamo. Ne aflăm, așadar, în momentul în care clubul de fotbal Dinamo București poate deveni, precum Bayern Munchen sau Real Madrid, un club patronat de înșiși suporterii săi din întreaga lume. Prin intermediul site-ului ce va fi lansat miercuri, 6 noiembrie 2019, de către ADPD, toți aceștia vor putea contribui direct la renașterea clubului de fotbal Dinamo. O vor putea face atât financiar, cât și prin participare – în calitate de membri cotizanți ai ADPD – la luarea principalelor decizii privind noul Dinamo. Clubul nostru va deveni astfel al nostru la propriu, nu doar la nivel declarativ și simbolic. Suntem mulți, suntem pătimași, suntem bolnavi de Dinamo. De-acum, de noi depinde ca Dinamo să redevină un club sănătos, performant, de care să putem fi mândri și în viitor”, este anunțul făcut de ADPD pe pagina de Facebook.

Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a fost înființată pe 22 ianuarie 2018, iar cotizația celor care doresc să facă parte din acest grup a fost stabilită de cei 10 fondatori pe mai multe praguri. Astfel, copiii până la 12 ani și persoanele cu dizabilități plătesc 100 RON/anual, tinerii până în 18 ani vor plăti 150 RON/anual, la fel și cei care au mai mult de 65 de ani. De partea cealaltă, persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani sunt nevoiți să achite 400 de lei anual pentru a deveni membru al ADPD.

ADVERTISEMENT

Cei 10 membri fondatori ai Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo

  1. Cornel Dinu
  2. Răzvan Oprea
  3. Ioannis Modan
  4. Emil Udeanu
  5. Ștefan Demici
  6. Bogdan Pancu
  7. Mihnea Ionescu
  8. Adrian Lungu
  9. Cosmin Csendar
  10. Robert Bălăceanu
Tags: