Sport

Cornel Dinu, dezamăgit din cauza situației de la Dinamo: „Nu m-a ascultat nimeni! Se evita insolvența”

Cornel Dinu este dezamăgit din cauza situației de la Dinamo.
05.07.2021 | 20:31
Cornel Dinu dezamagit din cauza situatiei de la Dinamo Nu ma ascultat nimeni Se evita insolventa
ADVERTISEMENT

„Mister” a analizat ce se întâmplă la Dinamo și consideră că echipa ar fi putut evita insolvența dacă ar fi fost ascultat când spunea ce strategii ar fi trebuit să fie adoptate în trecut.

Cornel Dinu nu are încredere nici în Dorin Șerdean și consideră că toată „operațiunea” a fost creată de Ionuț Negoiță, fostul patron al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, dezmăgit din cauza situației de la Dinamo

Cornel Dinu a recunoscut că se simte dezamăgit de ce s-a întâmplat la Dinamo și consideră că insolvența putea fi evitată, dacă ar fi fost luate alte decizii din partea conducerii:

„Nu m-a ascultat nimeni, să nu se ajungă la această insolvență periculoasă. Existau soluții! Se va rezolva în 2052, când nu vom mai fi!

ADVERTISEMENT

Educația, viața mea, este legată de Dinamo, timp de 50 de ani. Nu ne-am folosit de Dinamo! Situația este foarte grea. Dacă eram ascultat, se evita insolvența!”.

„Lucrurile sunt mult mai complexe, dar am vorbit în deșert. Procesul de bancrută al lui Negoiță este tot amânat, iar nebunia începe atunci când preluarea de către spanioli începe cu mărirea capitalului social, de la 200 de lei, la 2.450 de lei.

ADVERTISEMENT

Șerdean mai făcuse ceva asemănător în Anglia, am scris asta prin martie, dar nimeni nu vrea adevărul. A dat garanții false, este înfiorător”, a mai spus Cornel Dinu, la TV DigiSport.

„Echipa spaniolă a făcut o inginerie financiară!”

Cornel Dinu a continuat și a vorbit despre „ingineria financiară” făcută de investitorii spanioli, făcând referire și la Dorin Șerdean: „Această echipă spaniolă, care a preluat lotusul, a făcut o așa-zisă inginerie financiară.

ADVERTISEMENT

Operațiunea pleacă de la o nelegiurie atât de simplă de-ți stă mintea în loc. Nebunia începe în momentul în care preluarea spaniolilor se face prin celebrul coafor, care avea un capital de 200 de lei”.

„Aici apare un expert de genul Șerdean, care a mai făcut așa ceva prin Anglia. Toată operațiunea e creată de Negoiță. Impresia mea e că domnul Zăvoleanu e simpatizant al lui Dinamo și pare o persoană interesantă.

Eu nu am încredere și nu văd de ce era nevoie de toate numele care apar în presă, legat despre funcția de administrator sportiv”, a mai spus Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT