Fotbal intern

Cornel Dinu, dezvăluiri despre combinaţiile făcute de Negoiţă la Dinamo: „Îmi zicea Rednic”

15.03.2021 | 23:17
Cornel Dinu dezvaluiri despre combinatiile facute de Negoita la Dinamo Imi zicea Rednic
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a schițat dezastrul de la Dinamo și a dezvăluit combinațiile pe care Ionuț Negoiță le făcea la clubul din „Ștefan cel Mare”, precum și de unde este suma pe care fostul patron al „câinilor” spune că o mai are din serviciile oferite clubului.

Este vorba despre mâncarea pe care Ionuț Negoiță o furniza clubului și pe care el o taxa la prețuri astronomic, Mircea Rednic relatându-i lui Cornel Dinu că o apă plată era trecută la prețul de 16-17 lei.

ADVERTISEMENT

Între timp, Dinamo a pierdut și partida de pe teren propriu contra revelației Ligii 1, FC Argeș, 1-2, iar „câinii” sunt matematic în play-out din nou, durerea fiind mare în rândul jucătorilor „alb-roșilor”.

Dezvăluirile lui Cornel Dinu despre combinațiile lui Ionuț Negoiță la Dinamo

Cornel Dinu a dezvăluit de unde Ionuț Negoiță ar mai avea niște bani de luat de la Dinamo, iar relatările lui „Mister” i-au fost confirmate și exemplificate și de către Mircea Rednic, fost antrenor al „câinilor”: „Negoiță declară de curând că mai are de primit 900.000 de euro din servicii de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Domnul Anghelache l-a rugat pe Negoiță să dea mâncare de la el către Dinamo, crezând că vobrește cu un om de onoare. De fpat, Negoiță a început să deconteze fiecare fel de mâncare, păi îmi zicea Rednic că o apă era trecută la vreo 16-17 lei.

Păi, domnule Negoiță, ai preluat o echipă din mers, iar tu trebuie să respecți istoria acestui club. Pentru el, Dinamo a fost o afacere profitabilă”

ADVERTISEMENT

„Eftimescu nu e masculul alfa care să ia decizii!”

„Suporterii au făcut lucruri extraordinară, am vorbit cu niște dinamoviști de marcă și mi-au spus că se rezolvă și problema cu licența.

Ideea cu participarea suporterilor am avut-o eu cu Nicolae Badea. La Dinamo nu conduce nimeni, unul sau doi oameni din board decid, dar restul de 15.000-16.000 suferă.

ADVERTISEMENT

Problema e foarte simplă, Eftimescu nu e masculul alfa la ora actuală care să ia decizii. El pedalează cum îl împing unii de la spate”, a mai spus Cornel Dinu la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT