Fotbal intern

Cornel Dinu, dezvăluiri uluitoare despre cazul Bani: „Tatăl său umbla prin Alba Iulia după Șerdean”. Exclusiv

17.01.2021 | 13:34
Cornel Dinu dezvaluiri uluitoare despre cazul Bani Tatal sau umbla prin Alba Iulia dupa Serdean Exclusiv
ADVERTISEMENT

Unul dintre episoadele scandaloase petrecute în ultima vreme la Dinamo a fost tentativa eșuată a lui Dorin Șerdean de a-l da gratis pe Bani la FC Voluntari. Cornel Dinu a explicat pentru FANATIK culisele manevrei.

În vârstă de doar 18 ani, Ahmed Bani este unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la Dinamo, iar suporterii au fost șocați să afle că Dorin Șerdean semnase acte prin care mijlocașul era cedat gratis la o altă echipă din Liga 1!

ADVERTISEMENT

Autorul mișcării care amenința să o lase pe Dinamo fără un tânăr de mare perspectivă a fost Dorin Șerdean, în complicitate cu Bogdan Bălănescu, fostul director general din Ștefan cel Mare. Fanii din DDB au intervenit la timp pentru a bloca transferul.

Cornel Dinu, dezvăluiri uluitoare despre cazul Bani: „Șerdean (…) urma să ia de zece ori mai mult!”

Trecerea lui Ahmed Bani la FC Voluntari ar fi putut fi o mutare care să uluiască lumea fotbalului românesc. Un tânăr de mare perspectivă, considerat a fi providențial pentru viitorul unui club aflat într-o situație critică, urma să fie cedat gratis la FC Voluntari! Și nu dintr-o eroare, ci în urma deciziei a președintelui executiv, Dorin Șerdean.

ADVERTISEMENT

Pare greu de crezut că o astfel de mișcare este posibilă, însă fanii din programul DDB au dezvăluit că totul a făcut parte dintr-un plan bine pus la punct de Șerdean alături de fostul director general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu. Acesta a devenit recent oficial al grupării ilfovene și a încercat să pună mâna pe un mare talent din curtea fostei sale echipe.

Suporterii din programul DDB au anunțat că Dorin Șerdean ar fi primit din partea ilfovenilor un comision de transfer în valoare de nu mai puțin de 55.000 de euro! „Câinii” acționari au intervenit și au blocat mișcarea, invocând faptul că Șerdean nu are drept de semnătură. Cornel Dinu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că și tatăl lui Bani a contribuit financiar la comisionul lui Șerdean

ADVERTISEMENT

După duzinele de tineri cu viitor cert de buni jucători, crescuți în ultimii ani de Gabriel Răduță la Centrul de formare a copiilor și juniorilor Dinamo, vânduți la prima strigare de Nevoiță doar pentru lăcomia din sine, siguranța dovedită de prea puținii rămași Eșanu, Ehmann, Bani, Mihaiu, Borcea… și mai sunt… este o altă palmă, din păcate nedată în continuare pe tovalul fețelor acelora care au decis de la Hotel „Rin” în ultimii ani.

Recenta încercare de transferare a tânărului Andrei Ahmed Mustafa Bani la Voluntari este elocventă. O operațiune în interes consistent financiar personal a unui blestem de vertebrat ce-și dorește să căpușeze ca un birlic tare încercata societate a „câinilor roșii” de acum.

ADVERTISEMENT

Știu ce spun, îmi asum, sunt martori. Se zice că tatăl talentatului tânăr ar fi umblat zilele trecute prin Alba Iulia să-și recupereze „avansul” dat șerdeanului. Care, lipitoare hapsână, doar scheletic (masiv!) vertebrată, urma să ia de la un „voluntar” recent convertit din „câine” de zece ori mai mult… Cifrele se știu, s-au dezvăluit în presă…, a dezvăluit „Mister”.

De altfel, tatăl lui Bani a lăsat să se înțeleagă că era foarte interesat ca fiul său să plece de la Dinamo. Mustafa Akram Bani s-a declarat nemulțumit de lipsa aparițiilor fiului său în echipa lui Gane. Cu toate acestea, Ahmed Bani ar fi vrut să continue în Ștefan cel Mare.

„Discuţii au fost cu patru echipe. Are 18 ani, este convocat la U19, nu e nimic surprinzător. Au fost discuţii cu Astra, Voluntari, CFR şi Botoşani. El este în ultimul an la liceu, trebuie să dea Bacalaureatul şi apoi să intre la facultate, iar trecerea la Voluntari nu l-ar fi bulversat.

În plus, poate că Bogdan Andone îi oferea mai multe şanse să joace. Pentru el asta e cel mai important ca să crească în valoare. Să fie pe teren, să se lupte cu jucători puternici. Pentru a vedea dacă eşti bun sau nu trebuie să fii pe teren, la meciuri”, spunea Mustafa Akram Bani.

  • 55.000 de euro ar fi comisionul pe care urma să îl încaseze Dorin Șerdean de la FC Voluntari pentru Ahmed Bani;
  • 7 meciuri a jucat Bani pentru Dinamo în acest sezon, dintre care 6 au fost în Liga 1.

Îi distruge pe Ionuț Negoiță: „De când s-a înființat, „coaforul” n-are niciun angajat”

Cornel Dinu a făcut și o nouă radiografie asupra situașiei din Ștefan cel Mare și și-a exprimat dezgustul cu privire la situația aproape tragică în care a ajuns formația alb-roșie. El a desființat inclusiv fosta conducere din Ștefan cel Mare, care obișnuia să dicteze de la RIN soarta echipei care a cucerit de 18 ori titlul de campioanp în România.

„Deocamdată, suferind ca un „câine” dinamovist, reamintesc că în editorialul „Marea manipulare: tot Ionuț Negoiță controlează Dinamo! Pablo Cortacero este «noul coafor» Drăghia. Documente exclusive! Investigație Fanatik”  din 1 decembrie 2020, Horia Ivanovici făcea pe fanatik.ro o prezentare clară și documentată a faptului că în acest caz avem dovada indubitabilă a unei asocieri certe în vederea comiterii de infracțiuni cu premeditare.

Merită recitit întru aducere aminte și pază viitoare… Și pentru că, iată, se închide cercul, pornind de la felul și datele „coaforului” finului-paravan al lui Nevoiță, nimeni în drum Drăghia, și ajungând la singurul adevăr spus până acum de Cortacero, cu două zile în urmă, cum că, în calitate de asociat unic și administrator (al bigudiurilor, al cui?!) la Lotus, mai are datorii la Nevoiță!

Numai astfel explicându-se că acțiunile „coaforului”… care, atenție!, n-are, de când s-a înființat, în 2018, niciun angajat, nicio activitate, deci niciun profit!!!… nu pot fi cesionate decât cu guițatul în acest sens al nevoiașului patron al locantelor Rin…Existând, cert, un act confidențial între hoți în care se stabilește că administratorul de acum al incintei cu bigudiuri trebuie să mai plătească Nevoiței încă 3 milioane de euro în timp, a spus Cornel Dinu.

  • În august 2020 a vândut Ionuț Negoiță pachetul majhoritar de acțiuni al lui Dinamo către Cortacero;
  • Peste 3 milioane de euro le-a cerut Negoiță fanilor dinamoviști pentru aceeași tranzacție.

Atac „cu talpa” și la noii conducători: „Grup infracțional ardeleano-spaniol”

„Mister” nu îi iartă, însă, nici pe noii șefi din „Groapă”, în frunte cu spaniolul Pablo Cortacero. Acesta a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Negoiță și a adus în staff-ul administrativ oameni precum Dorin Șerdean, Alex Couto sau Rufo Collado.

„Și de câte luni trag semnale de alarmă că este o grupare ardeleană, peste „Miorița”, care a declanșat combinațiile riscante și dubioase de la început. Până acum s-au dovedit „contra” lui Dinamo. Doar deghizați prin caracterul veninos în „grijulii” cu soarta fostului glorios steag alb-roșu, emblematic, al fotbalului românesc. Tot jale mare este și cu încă Dinamoul ardeleano-hispanic, chiar dacă prin victoria cu Sibiul de la Mediaș s-a dat o primă pildă de normalitate. 

După mine, azi dac-ar veni corciturile cortacero-șerdene infectate anofel și cu 20 de milioane de euro, pentru chinul la care ne-au supus din august trecut ar merita mai întâi cătușe și apoi măcar câteva procedee de tras… la poartă… șuturi adică… Dar nu mai avem nici legi, și nici atitudini de demnitate națională. Dar să-ți bați joc, cum au făcut acest grup infracțional ardeleano-spaniol, de jumătate de an, de o bucurie de echipă care a scris istorie și le-a hrănit sufletele sutelor de mii de suporteri ce-și pun în „stand by” micile pofte umane ca să strângă bani pentru ca povestea ce le mângâie inima să mai existe, nu merită aceleași calificative?! Eu zic că da!”, a mai punctat Cornel Dinu.

  • 550.000 de euro a adus Pablo Cortacero la Dinamo;
  • 1.000.000 de euro a oferit un om de afaceri român în schimbul acțiunilor spaniolului.
ADVERTISEMENT