Sport

Cornel Dinu nu are milă de dinamoviști după eșecul cu FC Voluntari: „Tamaş, la 38 de ani, e superior tuturor”

„Procurorul” taie în carne vie după o nouă înfrângere a echipei de suflet. În schimb, Gabriel Tamaș e lăudat pentru forma arătată, la cei 38 de ani ai săi.
23.11.2021 | 09:23
Cornel Dinu nu are mila de dinamovisti dupa esecul cu FC Voluntari Tamas la 38 de ani e superior tuturor
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Mircea Rednic a dat asigurări că echipa sa este la parametrii optimi din punct de vedere fizic, argumentele sale nu l-au convins absolut deloc pe Cornel Dinu. Acesta a pus afirmațiile antrenorului pe seama unei încercări de a îndulci amarul după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 1-2 și s-a lansat apoi într-o adevărată tiradă la adresa alb-roșilor, lăudând, în schimb, prestația liderului ilfovenilor.

Tamaş, la 38 de ani, e superior tuturor jucătorilor de la Dinamo, individual. De la viteză, rezistenţă şi la cât rezistă la masă. Baţi şi clubul Dinamo, cred”, a comentat „Procurorul”, în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

La nici un sfert de oră de când reușise să deschidă scorul, prin Sorescu, echipa sa de suflet s-a văzut egalată de Vadim Rață, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate după centrarea lui Ridcardinho, ca mai apoi Ion Gheorghe să-i dea lovitura de grație cu un șut în forță, după pasa lui Adam Nemec. În următoarea etapă, alb-roșii vor primi vizita celor de la U Craiova 1948.

Cornel Dinu pune tunurile pe dinamoviști după eșecul cu FC Voluntari

Am remarcat o abilitate a lui Rednic. Să aşeze o pace asupra unei catastrofe de joc a echipei. A spus că echipa arată bine fizic. Eu sunt în stare să pun rămăşag, n-am avut-o pe asta cu pariurile şi e foarte bine, să cred că în eventuale probe fizice, Tamaş, la 38 de ani, e superior tuturor jucătorilor de la Dinamo, individual.

ADVERTISEMENT

De la viteză, rezistenţă şi la cât rezistă la masă. Baţi şi clubul Dinamo, cred. La situaţii de poartă a fost 4-1 pentru Voluntari în prima parte. Singura ocazie a lui Dinamo a fost la gol, atât.

Rednic n-a mers până la neadevăruri. A mers pe nişte pansamente pe nişte răni care trebuie operate. Lucrurile sunt profunde”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Despre transferurile făcute de Mircea Rednic: „Nişte recruţi refuzaţi în alte pacte militare”

Nici jucătorii aduși la solicitarea lui Mircea Rednic nu au scăpat de verdictul dur al „Procurorului”. Cel mai șifonat a ieșit fundașul dreapta Petar Gluhakovic, pentru erorile comise la ambele goluri ale ilfovenilor.

Achiziţiile sunt ceva între pactul de la Varşvoia şi NATO, nişte recruţi refuzaţi în alte pacte militare. El încearcă să-l scuze pe Gluhakovic, de unde o fi apărut?

ADVERTISEMENT

Din spaţiul Balcanic, dar nu are nicio scuză la felul în care a pătruns Voluntari la golul de 2-1, marcat de Gheorghe. Trecutul se plăteşte scump, dacă te uiţi la Gheorghe.

E crescut de Dinamo şi acum zburdă. Singura echipă care a mai contat, într-o partidă modestă… Situaţia lui Dinamo e cruntă.

Nu credeam că în istoria ultimilor ani o echipă de prestigiu ca Dinamo poate avea un asemenea palmares. În istoria lui Dinamo nu mai există aşa ceva”, a conchis Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT